Όταν ξεκινήσαμε με τα lockdowns, λίγο πολύ όλοι χωθήκαμε στα πιο άνετα ρούχα μας, κυρίως στις πιτζάμες και τις φόρμες μας. Βέβαια, αυτά κάποια στιγμή άρχισαν να συνδυάζονται και με πιο “καλά” ενδυματολογικά στοιχεία. Είτε γιατί όλο και κάποιο zoom meeting έπρεπε να κάνουμε, είτε γιατί άρχισαν να μάς λείπουν τα πιο glam/σέξι/καλά ρούχα μας. Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να ταιριάξουμε, για παράδειγμα, το oversized σακάκι μας με το κολάν μας και την εξώπλατη βραδινή μπλούζα μας με τις φόρμες μας. 

Τώρα κυκλοφορούμε ξανά έξω. Είμαστε, όμως, έτοιμοι να εγκαταλείψουμε τη νέα στιλιστική μας συνήθεια; Αρκετοί λένε ναι, μιας και βαρέθηκαν έναν χρόνο με πιτζάμες, φόρμες, φούτερ, φανελάκια, κολάν και αθλητικά σορτσάκια. Αρκετοί, όμως, λένε όχι και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και στην post-lockdown εποχή να φοράνε τα πιο άνετα ρούχα τους συνδυασμένα με τα πιο σέξι, glam, βραδινά κ.ο.κ.. Εξάλλου, βλέπουμε πλέον ότι μπαίνουμε όλο και περισσότερο σε μία εποχή που η μόδα και η ομορφιά δεν έχουν κανόνες και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται μέσα από αυτά όπως θέλει. 

Η Billie Eilish μάς δείχνει τον δρόμο

Αυτό το “δόγμα” φαίνεται ότι στηρίζει και η Billie Eilish. Ναι, η τραγουδίστρια έχει μπει πλέον σε μια φάση της ζωής της, που έχει αποφασίσει να αγαπήσει και να σταματήσει να κρύβει το σώμα της και να αγκαλιάσει και την πιο σέξι πλευρά της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει αποφασίσει και να εγκαταλείψει πλήρως την άνεση που της χάριζαν τα πιο φαρδιά ρούχα της. Και μάς αποδεικνύει ότι μπορεί πράγματι να κάνει και τα δύο. Πώς; Με ένα πρόσφατο post της. 

Πριν μερικές μέρες, η Eilish ανέβασε τρεις φωτογραφίες της με το ίδιο outfit. Αυτό συνδύαζε έναν πολύχρωμο Miaou κορσέ, με ένα δαντελένιο σουτιέν, μία λεπτή πλεκτή ζακέτα, πολλά κοσμήματα και παντελόνι φόρμα. Ακούγεται ο συνδυασμός αταίριαστος; Φαινομενικά, ναι. Ωστόσο, όταν τον βλέπεις, λειτουργεί. Ίσως γιατί καταλαβαίνεις ότι η ίδια το χαίρεται. Ίσως γιατί υποψιάζεσαι πόσο άνετα νιώθει. Ίσως γιατί πολύ απλά, όπως είπαμε, οι κανόνες στη μόδα έχουν αρχίσει πλέον να μην υπάρχουν. Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι ότι κάπως μάς “έψησε” όλους να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.