Το ξηρό σαμπουάν είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για εκείνες τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχεις λούσει τα μαλλιά σου όμως δεν είχες τον χρόνο ή την διάθεση να το κάνεις. Υπόσχεται να σε απαλλάξει από το λάδωμα που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα μαλλιά μας δείχνουν άλουστα και να σου δώσει παράταση μιας ολόκληρης μέρας.

Δυστυχώς όμως, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνουν οι διαφημίσεις των ξηρών σαμπουάν. Είτε αφήνει μια λευκή σκόνη στις ρίζες των μαλλιών, είτε ακόμα χειρότερα, τα αφήνει σχετικά λαδωμένα, απλώς με λίγο περισσότερο όγκο.

Στο ζήτημα αυτό έρχεται ο κορυφαίος κομμωτής και creative director του Evo, Tom Smith, να δώσει λύση, προτείνοντας μέσω του TikTok μια ολιγόλεπτη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία το ξηρό σαμπουάν μπορεί να κάνει θαύματα, χωρίς τα παραπάνω προβλήματα.

Σε ένα σχετικό βίντεο του, ο Smith δείχνει τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε το ξηρό σαμπουάν που θα μας απαλλάξει από τις λαδωμένες ρίζες και δεν χρειάζεται μάλιστα και ιδιαίτερο κόπο για να το πετύχουμε.

Όπως λέει, “μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε ξηρό σαμπουάν. Αρχίζουμε ψεκάζοντας μπόλικο σε όλο το μήκος των μαλλιών και εννοώ μπόλικο. Ύστερα το αφήνουμε να σταθεί για ένα λεπτό και χτενίζουμε με μια βούρτσα όλο το μήκος των μαλλιών.”

“Το επόμενο βήμα είναι το πιο σημαντικό. Χρησιμοποιούμε το πιστολάκι μας στον κρύο αέρα ώστε να διώξουμε την λευκή σκόνη που αφήνει πάνω στα μαλλιά μας το ξηρό σαμπουάν. Τα μικροσκοπικά σωματίδια αυτής της σκόνης είναι που απορροφούν την λιπαρότητα από τα μαλλιά μας και με τον κρύο αέρα τα διώχνουμε, έτσι ώστε να μείνουμε με φρέσκα, καθαρά μαλλιά.”

@tomsmithhd

Dry Shampoo Hack! This will change your life!

♬ original sound – Tom Smith

Το πιστολάκι μπορεί να προσθέτει ένα δύο λεπτά στην διαδικασία, αξίζει όμως τον κόπο να τα διαθέσουμε αν θέλουμε να κάνουμε το ξηρό σαμπουάν να δουλέψει σωστά.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!