Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις. Ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle έχουν δημιουργήσει μαζί τη δική τους εταιρεία παραγωγής, Archewell Productions. Μέσα στο 2020, υπέγραψαν ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με το Netflix, ώστε η εταιρεία τους να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα μία σειρά διαφορετικών παραγωγών. Από ντοκιμαντέρ μέχρι ταινίες. 

Τώρα ανακοινώθηκε ότι η Markle ετοιμάζει την πρώτη της σειρά για το Netflix. Συγκεκριμένα, πρόκειται για animation, που θα δημιουργήσει η ίδια, ως executive producer, μαζί με τον σκηνοθέτη David Furnish. Τι γνωρίζουμε γι’ αυτήν;

Ποιο θα είναι το θέμα της; 

Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Pearl. Πρόκειται για μία 12χρονη, που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της, ενώ συγχρόνως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς της. Αυτό που θα τη βοηθάει σε κάθε νέα της περιπέτεια; Η έμπνευση και η δύναμη που θα παίρνει από κάποιες από τις σημαντικότερες γυναίκες της ιστορίας. 

Τι έχει πει η Meghan Markle για το νέο της εγχείρημα; 

Η Markle έκανε τη δήλωσή της για τη νέα της σειρά, μέσω της Archewell. “Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας Pearl βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα-υπερδύναμη του Netflix και αυτούς τους απίθανους παραγωγούς, θα σάς φέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που τιμά απίστευτες γυναίκες της ιστορίας. Ο David Furnish και εγώ ανυπομονούμε να φέρουμε στο φως αυτή την ιδιαίτερη σειρά και εγώ είμαι χαρούμενη που μπορώ να σάς την ανακοινώσω σήμερα”. 

Τι έχει αναφέρει ο σκηνοθέτης της σειράς, David Furnish;

Ο σκηνοθέτης μίλησε για τη σειρά με ένα post στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε: ¨Είμαι χαρούμενος, που μπορούμε επιτέλους να σάς ανακοινώσουμε αυτή τη συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων. Η Meghan, η Δούκισσα του Σάσσεξ, και εγώ είμαστε βαθιά παθιασμένοι με το να μεταφέρουμε θετικές και γεμάτες έμπνευση ιστορίες συναρπαστικών γυναικών από όλο τον κόσμο σε ένα παγκόσμιο κοινό όλων των ηλικιών. Η ομάδα, που συνεργάζεται στη σειρά, είναι πρώτης τάξεως και το Netflix είναι ο τέλειος συνεργάτης”. 

Ποιοι είναι οι συντελεστές της σειράς; 

Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε ονόματα σχετικά με το ποιοι θα δώσουν φωνή στους χαρακτήρες, ούτε με το ποιοι υπογράφουν το σενάριο. Εκτός από τα ονόματα της Markle και του Furnish, γνωρίζουμε μόνο ότι οι Carolyn Soper, Liz Garbus και Dan Cogan θα βρίσκονται επίσης στην παραγωγή, ενώ η Amanda Rynda έχει τη θέση της showrunner και της executive producer της σειράς. 

Ποιος είναι ο τίτλος και πότε θα κυκλοφορήσει;

Μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε καν να προβλέψουμε πότε περίπου θα είναι η πρεμιέρα της σειράς, μιας και δεν είναι γνωστό καν σε ποιο στάδιο ακριβώς βρίσκεται η παραγωγή της. Όσο για τον τίτλο, για την ώρα αυτός είναι Pearl, ομώνυμος της πρωταγωνίστριας, αλλά είναι πολύ πιθανό να αλλάξει.