Όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και κατ’ επέκταση των σχέσεων μας. Είναι λογικό, λοιπόν, σε έναν υποψήφιο σύντροφο να αναζητάς την ερωτική χημεία. Προφανώς, είναι δική σου δουλειά να την βρεις. Εμείς, ωστόσο, μπορούμε να σε βοηθήσουμε, λέγοντάς σου ποιο ζώδιο να προτιμήσεις, αν αναζητάς μάξιμουμ σεξουαλική επικοινωνία. Κάποιοι εμφανίζονται πολλαπλές φορές στη λίστα.

*Μπορείς να τσεκάρεις και το ζώδιο, στο οποίο έχεις την Αφροδίτη σου

Κριός & Τοξότης

Ο Τοξότης είναι τρομερά περιπετειώδης και τού αρέσει να κάνει σεξ με άτομα παθιασμένα, έντονα και απρόβλεπτα. Ο Κριός πέφτει μέσα σε όλες αυτές τις κατηγορίες, συν του ότι φροντίζει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Την ίδια στιγμή, ξέρει πολύ καλά τι τού αρέσει και τι θέλει να δοκιμάσει, με αποτέλεσμα να βάζει στην εξίσωση και μία εκπληκτική ευθύτητα, που πραγματικά τρελαίνει τον Τοξότη.

SMOKING Hot Sex GIFS From Movies That Will Make You Orgasm | YourTango

Ταύρος & Ιχθύς

Ο Ταύρος είναι αρκετά κολλημένος στη σεξουαλική του ρουτίνα, με αποτέλεσμα οι παρτενέρ του να απηυδούν. Ωστόσο, ο Ιχθύς είναι τρομερά προσαρμοστικός και υπομονετικός, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει πλήρως τις επιθυμίες του συντρόφου του. Την ίδια στιγμή, η στάση του Ιχθύ θα μετατρέψει σταδιακά τον Ταύρο σε παρτενέρ τρομερά διατεθειμένο να πειραματιστεί μόνο για χάρη του. 

adam demos | Explore Tumblr Posts and Blogs | Tumgir

Δίδυμος & Υδροχόος 

Είναι τα δύο πιο ατρόμητα ζώδια και αυτά, που σκέφτονται πιο πρωτοποριακά. Αυτό, προφανώς, επηρεάζει και τη σεξουαλική τους ζωή, αφού δεν φοβούνται καθόλου να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν κάθε τι καινούργιο. Παράλληλα, είναι και οι δύο καταπληκτικοί στο sexting, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναπτύξουν παραπάνω συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. 

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της μέρας για να κάνετε σεξ | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Καρκίνος & Παρθένος

Ναι, και οι δύο υπεραναλύουν τα πάντα στο κεφάλι τους και είναι αρκετά submissive. Ωστόσο, ο Καρκίνος δεν θα άντεχε κάποιον εγωιστή και τρομερά επιθετικό εραστή, ενώ ο Παρθένος δεν θα τα έβγαζε πέρα με κάποιον εγωκεντρικό και σχεδόν ναρκισσιστή εραστή. Οι δυο τους θα τα βρουν υπέροχα, μιας και χρειάζονται εμπιστοσύνη, για να λειτουργήσουν ερωτικά. Συν του ότι μάλλον θα καταλήξουν σε σχέση.

outlander 4x06 | Tumblr discovered by Susanne

Λέων & Τοξότης

Είναι συνδυασμός, που εγγυάται καταπληκτικό σεξ. Ο Λέων είναι αρκετά εγωιστής εραστής και θέλει να αντιμετωπίζεται ως θεός. Ευτυχώς, ο Τοξότης “ανάβει”, όταν ο παρτενέρ του στο σεξ έχει πολλή αυτοπεποίθηση, και τον αποθεώνει. Ωστόσο, μιλάμε για σχέση, που κατά κύριο λόγο μπορεί να μείνει στο friends with benefits πλαίσιο. 

I blame the flower." - Jane the Virgin Recap - Chapter Forty-Seven - Head Over Feels

Ζυγός & Υδροχόος

Στους Ζυγούς αρέσει να δοκιμάζουν συνεχώς σεξουαλικά πράγματα και μετά να μιλούν στους πάντες γι’ αυτά σαν να έχουν βρει τη μεγαλύτερη αλήθεια του σύμπαντος. Έτσι, είναι σίγουρο ότι δεν θα διστάσουν να ακολουθήσουν κάθε σεξουαλική πρωτοπορία, που θα τούς προτείνει ο Υδροχόος. Οι δυο τους θα δοκιμάσουν μαζί ό,τι πιο απρόβλεπτο και μετά ο Ζυγός δεν θα διστάσει να στο περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια. 

heterogenesisimperfecta.tumblr.com - Tumbex

Αιγόκερως & Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό απ’ όλα τα ζώδια, αλλά παράλληλα αναζητά κάτι σταθερό και όχι απλά ένα one-night stand. Ο Αιγόκερως είναι από τους πιο σταθερούς συντρόφους, ενώ συγχρόνως έχει μία αρκετά έντονη σεξουαλική φύση. Επιπλέον, μιλάμε και για δύο τρομερά εγκεφαλικούς ανθρώπους, που φλερτάρουν μόνιμα και που δεν θα αφήσουν τον άλλον να βαρεθεί σε κανένα επίπεδο. 

Denise Richards Wild Things Gifs Find Share On GiphySexiezPix Web Porn

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!