Ο Harry Styles και η Billie Eilish είναι μεν διάσημοι για τις υπέροχες φωνές και μουσικές τους, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα fashion icons της εποχής μας. Και αν δεν πιστεύετε εμάς, τα λέει και ο οίκος Gucci! Έτσι λοιπόν οι δύο στιλάτοι pop stars θα αναδείξουν για άλλη μία φορά το εκλεπτυσμένο γούστο τους ΚΑΙ τις υποκριτικές τους ικανότητες με μία σειρά από ταινίες μικρού μήκους που έχει αναλάβει ο διάσημος οίκος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα φιλμ θα προβληθούν στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού event με τίτλο GucciFest, το οποίο θα διεξαχθεί κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο και θα έχει ως απόλυτο πρωταγωνιστή την νέα κολεξιόν ρούχων του brand, η οποία θα ονομάζεται Ouverture of Something that Never Ended.

Η σειρά ταινιών μικρού μήκους θα έχει ως κεντρικό χαρακτήρα την ηθοποιό Silvia Calderoni η οποία θα συναντάει τυχαία διάφορους international σταρ από κάθε είδους τέχνης, συμπεριλαμβανομένων του Harry και της Billie. Θα υπάρξουν επίσης εμφανίσεις από προσωπικότητες όπως οι εξής: Florence Welch (καρδούλες), Jeremy O. Harris, Sasha Waltz, Arlo Parks, Paul B. Preciado, Achille Bonito Oliva, Darius Khonsary, Lu Han, και Ariana Papademetropoulos.
Ενώ και οι δύο καλλιτέχνες θα έχουν μία θέση στην παραγωγή, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα μοιραστούν την οθόνη παρόλο που το ευχόμαστε. Αν και δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε όλη αυτή την λάμψη μαζεμένη.

Αναμένουμε λοιπόν!