Δεν είναι άγνωστο ότι στο TikTok υπάρχει μία αρκετά μεγάλη κοινότητα, που ασχολείται με το μεταφυσικό και την παραψυχολογία. Το ίδιο το TikTok, εξάλλου, φιλοξενεί φίλτρα, τα οποία σχετίζονται με αυτόν τον τομέα. Ένα από αυτά είναι και το φίλτρο, που σού αποκαλύπτει την αύρα σου.

Ως τι θεωρείται η αύρα; Ως ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που περιβάλλει το σώμα του κάθε ατόμου και αντικατοπτρίζει την ενέργειά του. Για παράδειγμα, το κόκκινο δείχνει έναν ενεργητικό άνθρωπο, το πορτοκαλί έναν δημιουργικό, το κίτρινο έναν χαρισματικό, το πράσινο έναν συμπονετικό, το ροζ έναν ευγενικό, το μπλε έναν εύστροφο, το μωβ έναν με μεγάλη ενσυναίσθηση, το λευκό έναν τελειομανή και αγχώδη και το μαύρο έναν εξασθενημένο.

@metapsyckicks

Is the Aura Filter Accurate? #PsychicMedium does #Aurareading to confirm….#aurafilter #psychicreading #auraenergy #realityripple #reiki

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor – Tom Bailey Backing Tracks

Η νέα τάση του TikTok, λοιπόν, έρχεται και ενώνει το χρωματικό αποτέλεσμα αυτού του φίλτρου με τον τομέα της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, όλο και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής βάφουν τα νύχια τους στα χρώματα της αύρας τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, δημιουργείται ένα σχεδόν ombré αποτέλεσμα, με το κέντρο να έχει ένα πιο στέρεο χρώμα, το οποίο περιβάλλεται από ένα πιο θολό (ή το αντίστροφο).

@honeyshenailedit

#nailtok #macrolens #auranails #wetnails

♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

Τι γίνεται αν θες να δοκιμάσεις τα aura nails, αλλά δεν έχεις TikTok, οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το φίλτρο; Η πιο απλή επιλογή είναι να κάνεις το εφέ στα νύχια σου, βασισμένος αποκλειστικά σε χρώματα, που εσύ ο ίδιος θεωρείς ότι ταιριάζουν στην αύρα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ακολουθήσεις διάφορες τακτικές, με τις οποίες θεωρούν ότι μπορείς να βρεις μόνος το χρώμα της αύρας σου. Οι πιο εύκολες είναι είτε να βγάλεις μία selfie και να παρατηρήσεις αν υπάρχει μία ελαφριά γραμμή γύρω σου και το χρώμα της, είτε να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να μισοκλείσεις τα μάτια σου, ώστε να παρατηρήσεις το ίδιο πράγμα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να πιστεύεις καν στις αύρες, για να δοκιμάσεις τα aura nails. Αρκεί να σού αρέσει το σχέδιο και μπορείς να το κάνεις με ό,τι αποχρώσεις εσύ θέλεις. 

@borablueprint

I think aura nails are the cutest on short nails #auranails #summernailinspo2022 #colorfulnailart #shortnailartideas

♬ Grapejuice – Harry Styles

@10minimasterpieces

James Turrell for my lil buttercup @camdooleyyy #nailart #jamesturrell #airbrushnails #auranails #nailartist #nailinspo

♬ Kiss Me More x Say Yes – npletiddies

@nailsbyelisee

aura nails ❤️‍🔥 #pinterestnailinspo #gelxnailsystem #gelxnailinspo #summernailinspo #auranails

♬ woo x i was never there – xxtristanxo

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!