Άσχετα με το αν ασχολείσαι με την Addison Rae ή αν γενικά γνωρίζεις ποια είναι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να έχεις πάρει είδηση ότι γίνεται ένας χαμός γύρω από το όνομά της. Συγκεκριμένα, έχουμε δει tweets να την αντιμετωπίζουν σαν τον Βελζεβούλ και να μιλούν για θεία δίκη. Και όλα αυτά, για ένα μαγιό. 

Ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Το 2020, οι Alex Haddad και Skylar Newman δημιούργησαν το Praying, ένα brand που ξεχωρίζει για τα κομμάτια του, με στάμπες με άμεσες αναφορές στον θεό και κυρίως στην χριστιανική θρησκεία, και όχι μόνο. Το brand τώρα ετοιμάζει μία συνεργασία με την Adidas, στης οποίας την καμπάνια φαίνεται να συμμετέχει και η Rae. Έτσι, είδαμε να ανεβάζει στο προφίλ της μία φωτογραφία με το μπικίνι Holy Trinity (Αγία Τριάδα), στο πάνω μέρος του οποίου διαβάζουμε “Father” (Πατήρ) και “Son” (Υιός) και στο κάτω μέρος “Holy Spirit” (Άγιο Πνεύμα). 

Οι αντιδράσεις ήρθαν σχεδόν αμέσως, με πολλαπλούς χριστιανούς χρήστες του Twitter να κατακρίνουν τη Rae και την Adidas. Βασικό περιεχόμενο των tweets, που διαβάζουμε, είναι ότι αυτή αποτελεί απόδειξη ότι έχουμε χάσει τον θεό, ότι σύντομα η Rae θα λάβει την τιμωρία της από τον θεό και -η πιο ψύχραιμη τοποθέτηση σε σχέση με τις υπόλοιπες- πως δεν θεωρούν σωστό να χλευάζεται μία θρησκεία όποια κι αν είναι αυτή και άσχετα με το αν πιστεύεις σε αυτήν ή όχι. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να σημειώσουν και πως, αν επρόκειτο για την όποια άλλη θρησκεία, θα είχε γίνει χαμός (άσχετα με το ότι έγινε και σε αυτή την περίπτωση). 

Το αποτέλεσμα; Αν και το μαγιό συνεχίζει να πωλείται, η Rae κατέβασε τη φωτογραφία από το προφίλ της, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ σιωπή έχουν τηρήσει για την ώρα και τα δύο brands. Ωστόσο, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η influencer είχε και αρκετούς υποστηρικτές. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που θεώρησαν υπερβολικό όλο αυτό, που έχει γίνει, ανέφεραν πως ο χαμός τούς έκανε να θέλουν το μαγιό, αλλά και σημείωσαν ότι τούς φαίνεται υποκριτικό να μιλούν για ασέβεια και χλευασμό οι οπαδοί μίας θρησκείας, μέρος των οποίων πολλάκις την έχει χρησιμοποιήσει, για να χλευάσει και να περιορίσει τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων. 

Πάντως, εμείς έχουμε να κάνουμε ακόμα μία σημείωση σχετικά με την υποκρισία. Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι απλά βρήκαν τη Rae ως έναν εύκολο στόχο να κράξουν. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι το ίδιο μαγιό, απλά στα γαλλικά (Père, Fils, Espirit Saint), είχε φορέσει πριν μερικές εβδομάδες η Christina Aguilera, χωρίς να δεχτεί κανένα αρνητικό σχόλιο και κυρίως λαμβάνοντας αποθέωση. Παράλληλα, το ίδιο μαγιό, αλλά σε άλλα μοντέλα, βλέπαμε να φιγουράρει στον λογαριασμό του Praying εδώ και καιρό και, μάλιστα, με πολύ πιο “προκλητικό” τρόπο. Ωστόσο, οι φωτογραφίες δεν είχαν πάρει ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, παρά μόνο αφότου η Rae εμφανίστηκε να το φοράει. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!