Αν έχεις TikTok, τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι η πλατφόρμα είναι γεμάτη με hacks. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά δεν ισχύουν πράγματι. Για παράδειγμα, αυτή την περίοδο έχουμε δει να γίνεται ο viral τρόπος να ανοίξεις ένα καρπούζι στη μέση μόνο με μία οδοντογλυφίδα, αλλά όσοι το έχουν δοκιμάσει ανακάλυψαν ότι είναι ψέμα. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι σε ό,τι κι αν βλέπουμε στην πλατφόρμα. Ένα από τα πιο πρόσφατα beauty hacks, ωστόσο, λειτουργεί και το λέμε με σιγουριά, μιας και το τσεκάραμε οι ίδιοι. 

Το hack έχει να κάνει με το ντεμακιγιάζ και στην ουσία μάς αποκαλύπτει ότι τόσο καιρό το κάνουμε λάθος και χρησιμοποιούμε παραπάνω προϊόν χωρίς λόγο. Υποθέτουμε ότι κι εσύ το κάνεις, όπως κι εμείς. Παίρνεις ένα κομμάτι βαμβάκι, το βρέχεις με το υγρό ντεμακιγιάζ και αρχίζεις να περνάς με αυτό το πρόσωπό σου. Λοιπόν, η όλη διαδικασία θα ήταν σωστή, αν είχες προσθέσει σε αυτήν ακόμα ένα βήμα· να φυσήξεις το βαμβάκι. 

Όχι, δεν διάβασες λάθος, ούτε εμείς κάναμε σαρδάμ. Πρέπει όντως, αφότου βρέξεις το βαμβάκι σου, να το τοποθετήσεις στα χείλη σου από τη μη βρεγμένη μεριά και να φυσήξεις. Αν το κάνεις, θα δεις να ξεπετάγεται από την άλλη μεριά αφρός με έναν αρκετά θεαματικό τρόπο.

@nikoletta.st

#συρραφή με τον χρήστη @meredithduxbury – Hack tested and verified 💎 (ignore my filter) #makeuphack #makeupremoverhack #beautyhack #beautytiktok #beautytok #tiktokhacks #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikoletta St

Όχι, δεν στο προτείνουμε απλά, γιατί φαίνεται διασκεδαστικό. Όπως είπαμε, έτσι κερδίζεις σε προϊόν, αφού με τον αφρό χρησιμοποιείς πολύ μεγαλύτερη ποσότητα του υγρού ντεμακιγιάζ, που έριξες στο βαμβάκι σου, σε σχέση με το να το ακουμπούσες απευθείας πάνω σου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο καθαρίζεις πολύ πιο σωστά το πρόσωπό σου, αφού δεν ακουμπάς πάνω του ένα βαμβάκι, που βρωμίζει στο πρώτο άγγιγμα με το μακιγιάζ σου. 

Σημείωση: Λειτουργεί μόνο με νερό ντεμακιγιάζ και όχι με πιο κρεμώδη προϊόντα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!