Είναι η Billie Eilish ένα από τα πιο ταλαντούχα άτομα της εποχής μας; Είναι. Έχει ήδη καταφέρει πράγματα που άλλοι πέτυχαν στα 5ο τους ή στα 60 τους χρόνια (ενώ η συντριπτική πλειοψηφία ποτέ); Ναι. Έσπασε ήδη φέτος ένα ρεκόρ ως η νεαρότερη καλλιτέχνης που κέρδισε βραβείο Εmmy, Grammy και Oscar για το ίδιο τραγούδι; Ναι. Και όλα αυτά πριν καν να κλείσει το 21ο της έτος.

Με την εμφάνισή της λοιπόν στο φετινό Coachella ‘χτύπησε’ άλλο ένα ρεκόρ, καθώς είναι πλέον η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει τραγουδήσει ποτέ στο φεστιβάλ ως headliner. Σύμφωνα με το People, η Eilish έδειξε τον ενθουσιασμό της αλλά και την απορία της για την μια ακόμα μεγάλη της επιτυχία λέγοντας, “Δε θα ‘πρεπε να είμαι ανάμεσα στους headliners εδώ πέρα!”. Και συνέχισε, “Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι εδώ και που είστε και όλοι εσείς εδώ. Αυτό είναι σίγουρα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.”

Μάλιστα η ταλαντούχα καλλιτέχνης έκλεισε το σετ της με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, “Ευχαριστώ Coachella! Σόρυ που δεν είμαι η Beyonce. Σας αγαπώ, καλό βράδυ!”.

Εμείς δυο πράγματα έχουμε να πούμε. Πρώτον, το ότι βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην κορυφή καλλιτεχνικά σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ είναι δική της επιτυχία και της αξίζει δικαιωματικά. Δεύτερον, μέχρι που πια θα φτάσει πια αυτό το κορίτσι; Εμείς πάντως της ευχόμαστε στα καλύτερα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!