Στον Jimmy Fallon και το “The Tonight Show” βρέθηκε καλεσμένη η Madonna με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, “Finally Enough Love”, μια συλλογή των αγαπημένων χορευτικών επιτυχιών της τραγουδίστριας.

Ενώ το άλμπουμ γιορτάζει το ρεκόρ των κορυφαίων τραγουδιών της Madonna, η σταρ αποκάλυψε ότι η εμβληματική ερμηνεία της “Like a Virgin” κατά τη διάρκεια των πρώτων MTV Video Music Awards το 1984 παραλίγο να την “ακυρώσει”. Όταν η 26χρονη τότε τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του MTV για να ερμηνεύσει την επιτυχία, γλίστρησε το τακούνι της, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να βουτήξει για να το πιάσει- αναποδογυρίζοντας κατά λάθος το φόρεμά της και εκθέτοντας τα οπίσθιά της.

“Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο”, αστειεύτηκε η βασίλισσα της pop. Η Madonna θυμήθηκε ότι οι εκπρόσωποί της στα παρασκήνια θεώρησαν ότι η καριέρα της “τελείωσε” μετά από αυτή την τυχαία “αποκάλυψη”. “Δεν ήταν καν ολόκληρος ο πισινός! Ήταν σαν… ένα κωλομέρι- σαν μισό κωλομέρι”, υποστήριξε η Madonna.

Ο Fallon υπενθύμισε επίσης στο κοινό ότι το “Like a Virgin” δεν επρόκειτο ποτέ να είναι το single του δίσκου, δεδομένου ότι ο παραγωγός Nile Rodgers ήθελε να είναι το “Material Girl”. “Αυτοί ήταν επίσης καιροί που δεν είχα λόγο σε τίποτα”, ανταπάντησε η Mads. “Μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτές οι μέρες υπήρξαν καν;”

Παρά τους φόβους των τότε αντιπροσώπων της, η καριέρα της Madonna κάθε άλλο παρά τελείωσε μετά από εκείνο το ατύχημα επί σκηνής. Βέβαια, δεν συνέβη το ίδιο με την Janet Jackson και το περίφημο wardrobe malfunction. Το νέο άλμπουμ της Madonna, που γιορτάζει τις 50 νούμερο 1 επιτυχίες της στα singles charts του Billboard, κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ενώ η έκδοση σε CD και βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!