Τα tabloids έχουν τη συνήθεια να βάζουν τις γυναίκες σε έναν τοξικό ανταγωνισμό μεταξύ τους, ακόμα κι αν καμία δεν έχει πει ποτέ τίποτα για την άλλη. Αυτό έγινε, εξάλλου, και λίγο μετά την επίσημη αποκάλυψη ότι η Jennifer Lopez είναι πάλι μαζί με τον Ben Affleck, με ορισμένα media να βάζουν δίπλα δίπλα φωτογραφίες των δύο γυναικών συγκρίνοντάς τις και προσπαθώντας να μάς πείσουν ότι υπάρχει κάποιου είδους πόλεμος ανάμεσά τους. 

Προφανώς, όλη η κόντρα, που πήγαν να δημιουργήσουν, δεν ήταν παρά μία σαχλαμάρα. Καμία από τις δύο Jennifer δεν έχει αναφερθεί δημόσια στην άλλη, ενώ οι διάφορες “πηγές” δεν έχουν καταγράψει ποτέ δηλώσεις κακίας ανάμεσά τους. Ωστόσο, άθελά τους, οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι πράγματι συνδέονται με έναν παραπάνω τρόπο. Μάλιστα, η Lopez μοιάζει να έχει στοιχειώσει τη ζωή της Garner. 

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην σχέση της με τον Affleck. Κάποιος TikToker ανακάλυψε μία πολύ πιο αστεία (και λίγο άβολη) μεταξύ τους σύνδεση. Αυτή έχει να κάνει με το 13 Going On 30, την ταινίας της Garner, που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Σε αυτήν, ο ρόλος της, Jenna, αν δεν το θυμάσαι, εργαζόταν σε ένα περιοδικό, το Poise. Βασικός ανταγωνιστής τους ήταν το Sparkle και γι’ αυτό σε μία σκηνή, που το βλέπει να κρέμεται σε ένα περίπτερο, αποφασίζει να μαζέψει όλα τα περιοδικά και να τα κρύψει, ώστε να φαίνεται μόνο το Poise. Ποια βρισκόταν, όμως, στο εξώφυλλο του Sparkle; Ναι, η Lopez, με τη φωτογραφία να συνοδεύεται από τον τίτλο, “Το μυστικό της JLo”. 

Το πιο αστείο κομμάτι του αποσπάσματος; Όταν η Jenna ξεκρεμάει τα Sparkle, μένει πράγματι να φαίνεται μόνο το Poise. Και πέρα από το όνομα του περιοδικού σχεδόν τίποτα άλλο δεν άλλαξε, μιας και πάλι στο εξώφυλλο βρίσκεται η Lopez. Μάλιστα, στα σχόλια πολλοί είδαν την σκηνή σαν ένα οιωνό για το πώς η Lopez ήταν στη ζωή του Affleck, πριν την γνωριμία και τον γάμο του με την Garner, και για το πώς αυτή μπήκε ξανά στη ζωή του, μετά το διαζύγιό τους. 

@danatoday

@Jen Garner @JLO jokes💕💕 #bennifer #benafflecked #jenniferlopezfan #jenniferlopez #jennifergarneredit #jennifergarner #13goingon30edit #13goingon30

♬ original sound – Dana Today

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, βέβαια, να σημειώσουμε ότι η όλη σκηνή αποκλείεται να ήταν κάποιου είδους “καρφί” της Garner στη Lopez. Μπορεί το 13 Going On 30 να κυκλοφόρησε το 2004, οπότε ξεκίνησε την σχέση της με τον Affleck, αλλά η ταινία γυρίστηκε μέσα στο 2003, πριν καν προλάβει να τον γνωρίσει. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!