Ο δικηγόρος της Britney Spears, Mathew Rosengart, έρχεται να υπερασπιστεί την πελάτισσά του, μετά την προσπάθεια του πρώην συζύγου της Kevin Federline να δυσφημίσει τον χαρακτήρα της, διαρρέοντας βίντεο με την ίδια να φέρεται να τσακώνεται με τους έφηβους γιους της.

“Η Britney Spears είναι ένα λαμπερό, ταλαντούχο, εξαιρετικά εργατικό ποπ είδωλο, το οποίο δικαίως αγαπούν και σέβονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο, δυστυχώς, δεν μπορεί να ειπωθεί για τον κ. Federline, ο οποίος για λόγους ανεξήγητους αποφάσισε να δώσει μια αχρείαστη συνέντευξη που πλήγωσε τη μητέρα των παιδιών του”.

Ο Rosengart προσθέτει ότι η Spears έχει “υποστηρίξει πιστά” τους γιους Sean Preston, 16 ετών, και Jayden James, 15 ετών, και “τους αγαπάει πολύ”. “Είτε το συνειδητοποιεί είτε όχι, ο κ. Federline όχι μόνο έχει παραβιάσει την ιδιωτική ζωή και την αξιοπρέπεια της μητέρας των παιδιών του, αλλά έχει υπονομεύσει και τα ίδια του τα παιδιά, των οποίων την ιδιωτική ζωή θα έπρεπε να προστατεύει”, αναφέρει επίσης ο ισχυρός δικηγόρος, ο οποίος βοήθησε στην απελευθέρωση της Spears από την 13ετή κηδεμονία της.

“Αφήνοντας κατά μέρος τη συνέντευξή που έδωσε, η απεχθής, απερίσκεπτη απόφαση του κ. Federline να δημοσιεύσει ένα παλιό βίντεο με τα τότε 11 και 12 ετών παιδιά του ήταν σκληρή, κατώτερη των περιστάσεων. Ο Rosengart ισχυρίζεται επίσης ότι ο 44χρονος Federline μπορεί να παραβίασε το νόμο αναρτώντας βίντεο στο οποίο η Spears δεν γνώριζε ότι καταγραφόταν, με βάση το τι ισχύει στην πολιτεία της Καλιφόρνια σχετικά με την αμφίδρομη συναίνεση για τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο.

“Εκτός από το να εξευτελίζει τον εαυτό του και να παραβιάζει τα κοινωνικά πρότυπα, έχει πλέον δημιουργήσει και διάφορα νομικά ζητήματα για τον εαυτό του, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της εμπλοκής σε νόμους περί διαδικτυακής παρενόχλησης και διαδικτυακού εκφοβισμού”, αναφέρει ο δικηγόρος. Μοιράστηκε επίσης ότι συνεργάζεται με το Instagram για να “διασφαλίσει” ότι ο Federline “τηρεί τους κανόνες του και διερευνούμε όλα τα κατάλληλα μέτρα εναντίον του”.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρώην χορευτής, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Spears από το 2004 έως το 2007, μοιράστηκε τα βίντεο στην πλατφόρμα του στο Instagram με τη λεζάντα: “Δεν μπορώ να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήνω τους γιους μου να κατηγορούνται με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα έχουν περάσει. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό”. Τα διέγραψε ώρες αργότερα.

Πάντως, οι χρήστες του διαδικτύου σε αυτά τα βίντεο δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από μία μαμά προσπαθεί να απλά να πειθαρχήσει τα προέφηβα αγόρια της, καθώς στα αποσπάσματα, η Spears ακούγεται να επιπλήττει τα παιδιά της επειδή δεν βάζουν λοσιόν ή δεν φοράνε τα παπούτσια τους έξω. Η ίδια η Spears έδωσε εικόνα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για το πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να μεγαλώνει τα παιδιά της με τον Federline, αφού μοιράστηκε σε ένα preview μιας συνέντευξης ότι ο Sean Preston και ο Jayden James επέλεξαν να “μην δουν” τη μαμά τους για “μερικούς μήνες”. Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του πρώην της “οδυνηρούς”, λέγοντας ότι την “ανησυχούν”, ενώ αργότερα πρόσθεσε ότι οι γιοι της συμπεριφέρονταν “με μίσος” απέναντί της όταν την επισκέπτονταν.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!