Ένας ακόμη μήνας με καραντίνα και τα νεύρα ολίγον στην τσίτα μόλις μας υποδέχτηκε και είναι κρίμα να λέμε ψέματα μεταξύ μας: η κατάσταση δεν είναι ό,τι πιο ευχά...
Δεν θα πολυλογήσω: Κρυώνω. H εβδομάδα που πέρασε ήταν για εμένα ένα αργό, ψυχρό βασανιστήριο με μόνα όπλα την ηλεκτρική κουβέρτα, μια σόμπα που έκαιγε συνέχεια ...
Παρόλο που γενικότερα είμαστε κατά της νοοτροπίας ότι μετά τις γιορτές πρέπει να βάζουμε "φερμουάρ" και να αυτοτιμωρούμαστε για τα νόστιμα πράγματα που φάγαμε και απολαύσαμε, καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανάγκη όσων θέλουν να συμπεριφερθούν στο ξεκίνημ...
Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι το νέο πρόσωπο που φαίνεται να μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό, καθώς ήρθε να συμπληρώσει την ομάδα των Διασήμων στον νέο κύκλο επεισο...
Θέλει κότσια να ανοίξεις δική σου επιχείρηση το 2020 και πόσο μάλλον στον χώρο της εστίασης. Οι πόρτες των μαγαζιών έχουν ανοιγοκλείσει τόσες φορές που ζεις μον...
Το να είσαι φανατικός γλυκατζής είναι lifestyle. Σημαίνει πως δεν περνάει ούτε μία ημέρα χωρίς να σκεφτείς την σοκολάτα και πως πλέον σκέφτονται και οι υπόλοιποι την σοκολάτα όταν σε βλέπουν. Σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή έχεις μία εκτενή και ενημερωμ...
Το έχουμε εμπεδώσει, “αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας”. Ήδη οι περισσότεροι από εμάς έχουμε με πολύ κόπο καταφέρει να μπούμε έστω και λί...
Αληθινή ιστορία: Είναι μία ώρα μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι μοιάζει σαν πεδίο μάχης. Λερωμένα πιάτα, λευκά τραπεζομάντιλα με κόκκινους λεκέδες...
Έστω και λίγο γλυκατζής να είσαι, τότε σίγουρα κάπου έχει πάρει το μάτι σου το Alice Cakewitch. Το παραμυθένιο μαγαζί των Πετραλώνων σου τραβάει αμέσως την προσοχή με την ιδιαίτερη διακόσμησή του και τις καταπληκτικές μυρωδιές που ταξιδεύουν από την ...
Όταν ο Kokakias άνοιξε στο Κολωνάκι πριν έναν χρόνο περίπου, έγινε κατευθείαν viral μόνο και μόνο για το όνομα. Ένα ζαχαροπλαστείο που πουλάει σχεδόν αποκλειστι...
Έχω να δηλώσω κάτι για την foodie πλευρά του ίνσταγκραμ και αυτό είναι ότι ευθύνεται για περίπου 78% της ανικανότητάς μου να συγκεντρωθώ σε οποιαδήποτε δουλειά....
Κάτι συμβαίνει όταν πάρεις στα χέρια σου ένα γλειφιτζούρι, το ξετυλίξεις, μυρίσεις την ζάχαρη και το βάλεις στο στόμα σου. Είναι σαν αυτή την σκηνή από το Ratatouille, όπου ο στριμμένος κριτικός γεύσης δαγκώνει το γαλλικό μπριάμ και κατευθείαν μεταφέ...