THE TEAM

Κρίστυ Περρή

Σπούδασε κινηματογράφο και γραφή σεναρίου στο Λονδίνο, έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες και στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να τρώει, να βλέπει σειρές, να πηγαίνει βόλτες και ταξίδια. Αποφάσισε να ανοίξει το One of Us γιατί πίστευε ότι έτσι δεν θα δούλευε πολύ.

Νικολέττα Σταμάτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Όταν ήταν 11 ετών αποφάσισε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος και κάπως έτσι 8 χρόνια μετά κατέληξε να σπουδάζει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί στην Athens Voice, αγοράζει περισσότερα βιβλία απ’ όσα έχει χρόνο να διαβάσει, φυλάει ό,τι εισιτήριο έχει περάσει από τα χέρια της, λύνει σταυρόλεξα και γράφει γιατί έτσι τολμάει να πει περισσότερα.

Φιλίππα Δημητριάδη

Eίναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Αρθρογραφεί σε έντυπα και online περιοδικά από το 2009. Καλύπτει κυρίως θέματα αστικής και ποπ κουλτούρας.

Κωνσταντίνος Μανιάτης

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες και σειρές και να κυνηγάει τα γατιά στην γειτονιά του για να τα χαϊδέψει.

Αναστασία Παπαδάκη

Γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας των ’90s. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα online περιοδικά και με πολιτικά πρόσωπα, αλλά η μεγάλη της αδυναμία είναι το ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα social media γιατί η online αλληλεπίδραση φέρνει πιο κοντά του ανθρώπους και βγάζει στην επιφάνεια τον αληθινό τους εαυτό.

Τζοβάννα Στεφάνου

Έχει σπουδές σε ζητήματα διαπολιτισμικότητας και κοινωνικών μειονοτήτων σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΕΚΠΑ. Ασχολείται με την φωτογραφία από το 2016, και έχει συνεργαστεί με brands καλλυντικών, κοσμημάτων και μόδας.

Mυρτώ Μαργαρή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και από τότε μέχρι σήμερα δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιστορία αγάπης. Ασχολείται με την μόδα, απολαμβάνει το σινεμά και τις βόλτες στο κέντρο της πόλης κι όσο για τον ελεύθερο της χρόνο, φροντίζει να μην έχει.

Ιωάννα Μορφίνου

Ασχολείται με τη φωτογραφία απο τα τελευταία σχολικά της χρόνια και ειναι αυτό που της έκλεψε τη μυαλό. Τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει στιγμή τη κάμερα της, προσπαθώντας να εξελίσσεται συνεχώς. Το αγαπημένο της είδος φωτογραφίας είναι τα πορτραίτα, που αν τη πετύχεις σίγουρα θα σου κάνει ” κλικ “. Της αρέσουν τα ταξίδια και δε σταματάει να ονειρεύεται.

Χαρά Κατσαρή

Eίναι  καταξιωμένη εκπαιδευτικός και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά. Ειδικεύεται στα ταξίδια, τα μαγειρέματα και τα τραπεζώματα. Μανιώδης αναγνώστρια αστυνομικής λογοτεχνίας, αγαπάει επίσης το σινεμά, τα γέλια και την πεζοπορία.

Βαγγέλης Περρής

Eίναι συλλέκτης κόμικς. Προκειμένου να αγοράζει τα πρώτα τεύχη του Μίκυ Μάους (πανάκριβα), αυθεντικές ζωγραφιές του Loustal και υπογεγραμμένες από τον Hugo Pratt συλλογές του Corto Maltese, υποχρεώνεται να δουλεύει στα media. Του αρέσουν τα σιροπιαστά και κηπουρική.

Sweet Swivels

Η Άρτεμις και η Κρίστυ γυρίζουν όλη την Αθήνα και ανακαλύπτουν τα καλύτερα dessert spots, δίνοντας σου όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να δοκιμάσεις τα πιο λαχταριστά γλυκά της πόλης. Ακολούθησέ τις για το πιο γλυκό city guide που μπορείς να βρεις.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!