Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι βομβαρδιζόμαστε από φωτογραφίες και νέα από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Barbie. Και δεν παραπονιόμαστε βέβαια. Άλλωστε την περιμένουμε πως και πως. Σε όλα αυτά τα teasαρίσματα έχουμε απολαύσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, την Margot Robbie και τον Ryan Gosling σε διάφορες στιγμές, έχουμε λατρέψει τα συνολάκια τους και έχουμε επίσης εντυπωσιαστεί από την μεταμόρφωσή τους για τις ανάγκες της ταινίας.

Πιο πολύ ίσως βέβαια με αυτή του Gosling αφού πέρα από το πλατινέ μαλλί που υιοθέτησε ως Ken, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε το απίστευτο μαύρισμά του. Αν αναρωτιέσαι πως το έκανε, όχι ούτε έκατσε για κανένα 20ήμερο στον ήλιο ούτε πήγε για solarium. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Glamour, αυτή η νέα σούπερ-σέξυ απόχρωση του δέρματος του ηθοποιού είναι αποτέλεσμα self-tanner. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν έχουν και την καλύτερη φήμη αφού συνήθως αφήνουν ένα πορτοκαλίζον χρώμα, κάτι που μεταξύ μας δεν αρέσει σε κανέναν. Αυτή ωστόσο δεν είναι η περίπτωση για το μαύρισμα του ηθοποιού, το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό.

Αν λοιπόν θες πριν να βγεις φέτος στην παραλία να δείχνεις ήδη μαυρισμέν@, ή να μην χρειάζεται να ξοδεύεις ώρες στο λιοπύρι στις διακοπές σου, τότε μπορείς να πάρεις το ίδιο προϊόν που χρησιμοποιήθηκε σε εκείνον. Τι έβαλε; Σύμφωνα πάλι με το Glamour, επιλέχθηκαν δυο προϊόντα self tanner τα οποία είναι από την εταιρεία  Isle of Paradise. Το πρώτο που, που χρησίμευσε στο να προετοιμαστεί το δέρμα του λέγεται  Prep It Self-Tan Priming Spray και το δεύτερο που έφερε το τελικό αποτέλεσμα, Self-Tanning Water. Θα χαρείς επίσης να μάθεις πως πρόκειται για πολύ οικονομικά προϊόντα αφού και τα δυο μαζί κοστίζουν περίπου 30  ευρώ. Αν αναρωτιέσαι πως θα τα βρεις κατοικώντας στην Ελλάδα, η απάντηση είναι απλή. Μπορείς να τα παραγγείλεις από το site Look Fantastic.

Βρες τα λινκ παρακάτω:

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!