Αν έψαχνες μία τάση στο μακιγιάζ, που να είναι η επιτομή του φυσικού summer look, πιστεύουμε ότι στην βρήκαμε. Αυτό το διάστημα όλο και πιο διαδεδομένο φαίνεται να γίνεται το sunburn blush, η τεχνική δηλαδή με την οποία κάνεις το πρόσωπό σου να αποκτά αυτό το ελαφρύ ροζ χρώμα, που παίρνει όταν καιγόμαστε από τον ήλιο, χωρίς φυσικά όλα τα επιβλαβή επακόλουθα, που προκύπτουν όταν πραγματικά καιγόμαστε από τον ήλιο. 

Το καλύτερο κομμάτι της συγκεκριμένης τάσης; Μπορείς να το δοκιμάσεις με επιτυχία, ακόμα κι αν γενικά το μακιγιάζ δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ενώ δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα προϊόν, ένα ροζ ρουζ. Αυτό, που πρέπει να κάνεις, είναι απλά να πάρεις ένα ροζ ρουζ, στην απόχρωση που φαίνεται πιο φυσική με την επιδερμίδα σου. Με ένα σχετικά παχύ πινέλο, άρχισε να το απλώνεις ελαφρώς σε όλα τα σημεία, που κανονικά αρπάζει το πρόσωπό σου από τον ήλιο. Συνήθως αυτά είναι τα μήλα των μαγούλων σου και μέρος των ζυγωματικών σου, ενώ κάποιοι βάζουν μία μικρή ποσότητα και στην άκρη της μύτης τους. Αν θες μπορείς να κάνεις και μία επιπλέον προσθήκη λάμψης, είτε χρησιμοποιώντας ένα πιο γυαλιστερό ροζ ρουζ, είτε τοποθετώντας πάνω από το ρουζ σου λίγο highlighter. 

@makeupbylexh

trading in my cool baby pinks for this shade🫣 “love bite” from @Poppi Cosmetics jk imma use those pinks but THIS is gorginaaa #summerblush #blush #summermakeup #sunburnblush

♬ original sound – spedupmusicccc

Φυσικά, έχουμε ήδη διάσημα πρόσωπα, που έχουν δοκιμάσει το sunburn blush. Η Billie Eilish είναι η τελευταία, που το ενέκρινε στην πιο μίνιμαλ και σκέτη εκδοχή του, ενώ η Hailey Baldwin Bieber και η Addison Rae το έχουν συμπεριλάβει σε αρκετά makeup looks τους, που έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!