Σε άλλα celebrity νέα, η Kristen Stewart φαίνεται όλο και πιο έτοιμη να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Από τις συνεντεύξεις της τον τελευταίο καιρό, που συχνά πυκνά αναφέρει τόσο την αρραβωνιαστικιά της όσο και τα σχέδια για το γάμο τους, μέχρι τα πιο πρόσφατα σύνολά της, που φλερτάρουν όλα με υπόλευκες και κρεμ αποχρώσεις.

Στο απόγειο αυτών της των ενδυματολογικών επιλογών, χθες μας σέρβιρε μια εμφάνιση που θα μπορούσε άνετα να ντουμπλάρει και για νυφικό. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Spencer παρευρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο κόκκινο χαλί των Producers Guild Βραβείων, και έκανε πρόβα νυφικού φορώντας μια δημιουργία του Brandon Maxwell. Ο περιβόητος για τις ενδυναμωτικές σιλουέτες του σχεδιαστής, έντυσε την Stewart με μια μάξι τουαλέτα σε γραμμή ball-gown, σε χρώμα (τι άλλο) υπόλευκο. Με έναν διάφανο σφιχτό κορσέ, και πληθωρική φούστα με ζακάρ ακανόνιστα μοτίβα, η τουαλέτα θα μπορούσε να είναι μια αντικομφορμιστική εκδοχή γαμήλιου φορέματος. Κάτι που σίγουρα η Stewart θα εκτιμούσε, σε σχέση με ένα “παραδοσιακό” νυφικό.

Δες το λουκ παρακάτω.

Δεδομένου βέβαια ότι η ηθοποιός έχει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας με τον οίκο Chanel, το πιο πιθανό είναι να επιλέξει από εκεί ένα custom Haute Couture κομμάτι για τον γάμο της. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να βρει αυτό που θα της ταιριάζει, και πάνω απ’ όλα να το χαρεί.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!