Από τους πιο περιβόητους γάμους της χρονιάς, και ίσως ο μεγαλύτερος της σεζόν ήταν αδιαμφισβήτητα αυτός του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz. To μυστήριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9 του Απρίλη, στην έπαυλη της νύφης στην Florida, είναι εδώ και μια εβδομάδα στο επίκεντρο της προσοχής των media αλλά και του κοινού.

Πέρα βέβαια από το νεόνυμφο ζευγάρι που τράβηξε προφανώς τα βλέμματα, η τελετή είχε ακόμα μια πρωταγωνίστρια που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του γαμπρού, την για πάντα δημοφιλή Victoria Beckham.

Η Victoria επέλεξε για την περίσταση ένα από τα δικά της σχέδια όπως ήταν επόμενο, και πιο συγκεκριμένα, ένα φόρεμα από την συλλογή Pre-Fall 2022. Η σχεδιάστρια έκανε κάποιες προσαρμογές στο κομμάτι αλλάζοντας το χρώμα και δίνοντάς του μια πιο custom διάθεση. Τελικά την είδαμε λοιπόν με ένα ασημί μάξι μεταξωτό slip dress σε ίσια γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, το οποίο στόλισε με διαφανή δαντέλα στο πάνω μέρος. Το λουκ συμπλήρωσε με ένα μικρό ασημί clutch ενώ κράτησε το μακιγιάζ σε σχετικά ήσυχους τόνους, και έδωσε μια πιο casual διάθεση με έναν ψηλό χαλαρό κότσο.

Πέρα ωστόσο από το φόρεμά της που ομολογουμένως μας άφησε όλους άφωνους, την προσοχή τράβηξε και το περιδέραιο στο λαιμό της, το οποίο στόλιζε ένα πολύ μεγάλο διαμάντι. Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Vogue, αυτό δεν ήταν ένα οποιοδήποτε διαμάντι, αλλά μια πολύτιμη πέτρα με μεγάλη σημασία για την ίδια. Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο διαμάντι ήταν το δώρο του David προς την σύζυγό του για την βάφτιση του Brooklyn. Ως φαίνεται λοιπόν, το περιδέραιο είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία για τη Victoria από ένα οποιοδήποτε κολιέ. Μάλιστα, το συμπλήρωσε και με μια ακόμα πέτρα-φυλαχτό που ονομάζεται figa για καλή τύχη. Τους το ευχόμαστε!

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!