Σε άλλα celebrity meets fashion νέα, η Megan Fox φαίνεται να βιώνει μια κάποια νοσταλγία για τα early zeros. Ο λόγος;

Η ηθοποιός, ανέβασε χθες ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο δίνει οντισιόν για να γίνει το έκτο μέλος των Spice Girls. Πιο συγκεκριμένα, η Fox εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό girly μαλλί εκείνης της περιόδου, που πολύ συχνά βλέπαμε να υιοθετούν και τα κορίτσια της περιβόητης μπάντας, κοινώς, τα ψηλά κοτσιδάκια στις δυο πλευρές μαζί με μπροστινά φρατζάκια. Παράλληλα, φοράει ένα σούπερ-σέξυ lingerie τοπ, με δίχτυ και ενσωματωμένο σουτιέν, που παραπέμπει σε φετιχιστικούς κώδικες, όπως βέβαια και τα περίσσοτερα look της ηθοποιού τον τελευταίο καιρό.

Το ποστ συνόδευσε με την λεζάντα, “Προσφέρω τον εαυτό μου στις Spice Girls, σε περίπτωση που χρειάζονται ένα νέο μέλος”, και συμπλήρωσε ανακοινώνοντας το όνομά της για την μπάντα, “BDSM spice”.

Μπορεί να είναι λίγο αργά για την συμμετοχή της Fox στην τεράστια μπάντα των early zeros. Ωστόσο αν όντως η πεντάδα-φωτιά χρειαζόταν έκτο μέλος, μετά από αυτή τη φωτογραφία, είναι πολύ πιθανό να διάλεγαν την ηθοποιό, ό,τι και να σημαίνει αυτό.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!