Από περίπου τις αρχές του 2021 και το ξεκίνημα της διαδικασίας διαζυγίου, η αλληλεπίδραση της Kim Kardashian και το Kanye West έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Ο rapper για μήνες τής έριχνες τη μία κατηγορία μετά την άλλη για τον χωρισμό τους, ενώ τον είδαμε και υπερβολικά δημόσια να τη διεκδικεί ξανά, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Pete Davidson. Παράλληλα, βέβαια, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, τον είδαμε να τής κάνει και τη μία επίθεση μετά την άλλη. Τώρα, με το reality The Kardashians να έχει ξεκινήσει στο Hulu, μαθαίνουμε και πράγματα, που έγιναν μεταξύ τους off camera και εκτός social media. 

Πριν μία εβδομάδα, η Kim αποκάλυψε το πώς ο West θύμωσε με τον μονόλογο της στο Saturday Night Live, τόσο επειδή είπε ότι είχαν πάρει διαζύγιο, όσο και γιατί τον αποκάλεσε rapper. Στο τελευταίο επεισόδιο, ωστόσο, που μόλις πρόβληθηκε, μάς έδωσε κι άλλες πληροφορίες. Ο West φαίνεται ότι ήταν εκείνος, που την είχε βοηθήσει με το styling της για το SNL. Όπως γνωρίζουμε από την ίδια, από την αρχή της σχέσης τους εκείνος είχε αναλάβει να την ντύνει, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι ταξίδευε στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για μια μέρα, επειδή την είδε σε παπαρατσικές φωτογραφίες και δεν του άρεσαν τα ρούχα της. Μετά τον χωρισμό τους, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα συνέχισε να το κάνει και να τη βοηθάει σε αυτό το κομμάτι. 

Αυτή η εξάρτηση στο styling από τον West, όπως εξήγησε στην Kourtney στο επεισόδιο, τής έχει δημιουργήσει αρκετά μεγάλη ανασφάλεια γύρω από το θέμα ρούχα. Σε τέτοιο σημείο, που για καιρό την έπιαναν κρίσεις πανικού, όποτε χρειαζόταν να ντυθεί μόνη της μετά τον χωρισμό τους. Μία πρώτη τέτοια στιγμή, ήρθε ακριβώς μετά το SNL. Η Kim θα έπαιρνε βραβείο στις 2 Νοεμβρίου από τα Wall Street Journal Magazine Innovator Awards για την εταιρεία της, Skims. Οι σχέσεις της με τον West ήταν πλέον ήδη τεταμένες εξαιτίας του μονολόγου, αλλά και των φημών για την σχέση της με τον Davidson. Έτσι, ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα events, που έπρεπε να ντυθεί εντελώς μόνη της. Τελικά, φόρεσε ένα καφέ δερμάτινο φόρεμα Skims x Fendi με ασορτί γάντια και snakeskin μπότες. 

Το outfit πήρε αρκετά καλές κριτικές διαδικτυακά. Ωστόσο, ο West αποφάσισε να την χτυπήσει εκεί, που πονάει, και να τής ρίξει την αυτοπεποίθηση. Έτσι, την επόμενη ακριβώς μέρα την πήρε τηλέφωνο, για να της πει ότι η καριέρα της τελείωσε και για να τής στείλει μία φωτογραφία της Marge Simpson, λέγοντάς της ότι είναι ντυμένη σαν εκείνη. Προφανώς, δεν εντυπωσιαζόμαστε από τη συμπεριφορά του West, αλλά σίγουρα κουραζόμαστε.

@kardashianicon

That was brutal, Kanye #kimkardashian #kanyewest #ye #margesimpson #fashion #foryoupage

♬ original sound – kardashianicon

@nick.palizzi

#stitch with @kardashianicon please I’ve found it 😭 @user9968135714596 #kimkardashian #kanyewest #ye #margesimpson #fashion #foryoupage

♬ original sound – Nick Palizzi

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!