Με τούτα και μ’ εκείνα, πάλι εδώ είμαστε να σου μιλάμε για τον Pete (τον Davidson ναι καλά κατάλαβες), παρ’ ότι η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο κορίτσι του και την επική της εμφάνιση στο Met Gala. O λόγος; Κάτι διόλου ασυνήθιστο για τα δεδομένα του Πέτρου μας. Πρόκειται για το νέο του τατουάζ, το οποίο όλα δείχνουν πως είναι άλλος ένας φόρος τιμής στην Kim.
Πιο συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού από την περασμένη εβδομάδα και όπου βλέπουμε ένα καινούργιο τατού στο στέρνο του κωμικού. Τι ακριβώς έκανε; Το νέο του “μελάνι” γράφει “KNSCP”, κάτι που εκ πρώτης όψεως φαντάζει μυστηριώδες. Ωστόσο πολλοί φαν του έχουν ήδη μια θεωρεία που εξηγεί το τατουάζ. Σύμφωνα με αυτούς πρόκειται για ένα αρκτικόλεξο με τα αρχικά της Kim και των τεσσάρων παιδιών της,  North, Saint, Chicago και Psalm.

Οι φωτογραφίες συγκεκριμένα τραβήχτηκαν την περασμένη Παρασκευή όταν το ζευγάρι παρευρέθηκε στο event Netflix is a Joke: The Festival στο Los Angeles. Σύμφωνα με το People o Pete δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτή την φήμη. Ωστόσο κάτι μας λέει πως είναι αληθινή αφού για εκείνον τα τατουάζ είναι η γλώσσα μέσα από την οποία δείχνει την αγάπη του. Το πότε πρόλαβε να αγαπήσει και την Kim και τα παιδιά της τόσο βαθιά αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που δεν είναι της παρούσης.