Μάιος του 2022, και φτάσαμε αισίως στην φετινή εβδομάδα Eurovision. Έπειτα από τον πρώτο ημιτελικό, εκτός από το τουίτερ που πήρε φωτιά, περάσαμε και εμείς σαν συμμετοχή στον τελικό και μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου ημιτελικού οδεύουμε σιγά σιγά στην μεγάλη βραδιά. Το Σάββατο που έρχεται 20 καλλιτέχνες θα βγούν στην μεγάλη σκηνή στο Τορίνο και θα “κονταροχτυπηθούν” για τη νίκη. Συνήθως η ίδιος ο τελικός είναι μια έξτρα φαν εμπειρία αλλά προφανώς υπάρχει τρόπος να την κάνεις ακόμα καλύτερη. Μαζευτείτε με όλους σου τους φίλους σε ένα σπίτι και δείτε την όλη μαζί, παίζοντας παράλληλα κάποιο drinkng game. Αν δεν ξέρεις τι, παρακάτω σου έχουμε μαζέψει τα πέντε πιο δημοφιλή για να πάρεις ιδέες. Άντε και καλή μας επιτυχία!

Captain Euro

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δημιούργημα του Αυστραλιανού καναλιού SBS και λειτουργεί ως εξής. Πριν ξεκινήσει το show ο κάθε παίκτης παίρνει από ένα στοιχείο της φύσης, και όταν σε κάποιο τραγούδι εμφανίζεται αυτό το στοιχείο ή κάτι που να σχετίζεται με αυτό, πρέπει να πιει. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα τέσσερα πιο γνωστά στοιχεία, νερό, αέρας, φωτιά και γη και να θέσετε ακόμα μερικά ανάλογα με το πόσοι συμμετέχετε στο παιχνίδι, όπως καρδιές ή αστέρια. Μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε πάνω κάτω πως παίζεται είναι όταν ας πούμε δείτε οποιαδήποτε χρήση πυροτεχνημάτων αυτό ισούται με φωτιά. Αν κάποιος καλλιτέχνης βγει στην σκηνή ξυπόλυτος αυτό ισούται με γη. Αν κάποιο τραγούδι είναι μπαλάντα ή μιλάει για αγάπη αυτό ισούται με καρδιά και πάει λέγοντας.


Slammer Time

Άλλο ένα παιχνίδι που επίσης επινόησε το SBS, το slammer time είναι λίγο πιο περίπλοκο και δεν περιλαμβάνει μόνο αλκόολ. Ορίστε οι αναλυτικές οδηγίες παρακάτω.

 • Bung Note: Αν κάποιος φαλτσάρει σε μια ψηλή νότα, πίνετε.
 • Γειά μας: Αν το κοινό χειροκροτήσει για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, πίνετε.
 • Mind Blank: Αν κάποιος ξεχάσει τα λόγια του, πίνετε.
 • Φαλλικά props: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα προπ που θυμίζει πέος, πίνετε.
 • Αλλαγή κλειδιού: Αν κάποιος αλλάξει οκτάβα, αυτό είναι το πάσο για να πάτε τουαλέτα, αλλιώς απαγορεύεται.
 • Αλλαγή κοστουμιού: Αν κάποιος αλλάξει μέρος του κοστουμιού του βγάζοντας κάτι, τότε πρέπει να βγάλετε ένα ρούχο σας.
 • Πυροτεχνήματα: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει πυροτεχνήματα, τότε πρέπει όλοι να σταματήσετε και να βγείτε από το σπίτι μπουσουλώντας. Επιτρέπεται να ξαναμπείτε μέσα μόνο αν έχετε βγει όλοι έξω.
 • Everybody Dance Now: Αν κάποιο act έχει πάνω από 4 backup χορευτές, τότε πρέπει όλοι να σηκωθείτε από όπου κάθεστε και να βρείτε μια άλλη θέση.
 • Αέρισμα: Οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιηθεί στην σκηνή κάποια μηχανή αέρα πάρε το ποτό του διπλανού σου και κατέβασέ το όλο.

Το παιχνίδι των Nominated Nations

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνει στον καθένα τη δική του χώρα συμμετοχής και κάθε τι το οποίο πρέπει να κάνει αφορά μόνο αυτή την χώρα. Αν πχ έχεις διαλέξει την Σουηδία όταν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα κάνεις τα εξείς:

People Doing Cheers Inside Building

 • Αν η Σουηδία κερδίσει 12 πόντους τότε μπορείς να διαλέξεις τρεις συμπαίκτες σου και αυτοί πρέπει να πιούν από ένα δάχτυλο από το ποτό τους. Μπορείς επίσης να διαλέξεις έναν μόνο συμπαίκτη σου ο οποίος πρέπει να πιει τρια δάχτυλα από το ποτό του.
 • Αν η Σουηδία πάρει 10 πόντους τότε διαλέγεις έναν ή δυο συμπαίκτες σου για δυο δάχτυλα αλκόολ με τον ίδιο τρόπο.
 • Αν η Σουηδία πάρει 8 πόντους τότε διαλέγεις έναν συμπαίκτη σου να πιει ένα δάχτυλο ακλόολ.

Eurovision Bingo

Το Eurovision Bingo είναι στην ουσία όπως το κανονικό bingo απλά έχει θέμα την Eurovision. Φτιάξτε μια λίστα με πράγματα που θα πρόκειται να δείτε και βάζετε ένα τικ κάθε φορά που τα βλέπετε. Κάθε φορά που βάζεις ένα τικ πρέπει προφανώς να πίνεις.


Free Laughing Women Stock Photo

Το παιχνίδι του Twitter

Αυτό είναι μάλλον το πιο εύκολο παιχνίδι αφού για να το παίξεις χρειάζεται απλά να ακολουθήσεις το twitter του @eurovisiondrink. Σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού αυτός ο λογαριασμός θα τουιτάρει οδηγίες με το τι πρέπει να κάνεις. Κάθε φορά που κάτι γίνεται στο λογαριασμό θα ποστάρεται η λέξη “boozifications” και παρακάτω θα σου λέει τι και πόσο ακριβώς πρέπει να πιεις.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!