Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Honestly with Bari Weiss, η Kim Kardashian μίλησε κυριολεκτικά για όλα, με μεγάλη ειλικρίνεια, και δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δουλειά της και της επιρροή που έρχεται μαζί, για την μάχη της για την κοινωνική δικαιοσύνη και βέβαια σε κάποια από τα πρόσωπα με τα οποία έχει τελευταία συνδεθεί (αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε).

 

Αρχικά, μια από τις ερωτήσεις που μας έκανε εντύπωση, αφορούσε την Taylor Swift, με την οποία η επιχειρηματίας και influencer είχε θεωρητικά τεταμένες σχέσεις, έπειτα από το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2016 μεταξύ τους, εξαιτίας του Kanye West. Μιλώντας λοιπόν για την καλλιτέχνη, η Kim έδειξε πως δεν κρατάει καμία κακία, λέγοντας “Μου αρέσουν πολλά από τα τραγούδια της. Είναι όλα πολύ χαριτωμένα και σου μένουν.”

Η ερώτηση που πραγματικά δεν περιμέναμε να απαντήσει με τέτοιο τρόπο βέβαια αφορούσε το (φερόμενο ως) νέο της ταίρι, Pete Davidson. Η ανταπόκρισή της λοιπόν στο ποιος είναι το αγαπημένο της μέλος από την ομάδα του SNL (Saturday Night Live όπου εργάζεται και ο Pete για όποιον δεν το γνωρίζει), είπε αινιγματικά αλλά όχι και τόσο, “Α μου την έφερες! Μα ξέρεις ποιος είναι”.

 

Με αυτή της την απάντηση εμμέσως πλην σαφώς θα πούμε πως η Kim επιβεβαίωσε την σχέση της με τον αγαπημένο μας κωμικό. Μια σχέση που στην πραγματικότητα οι δυο τους δεν κρύβουν και ακριβώς αφού τους έχουμε δει ήδη σε πολλές κοινές εξόδους. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους πέρασαν και τα γενέθλια του Pete μαζί, ενώ μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ράπερ Flavor Flav (που ήταν επίσης καλεσμένος εκείνη την βραδιά), ήταν η Kim που του έστειλε το μήνυμα για να τον καλέσει, αφού όπως του είπε, ο Davidson τον λατρεύει.

Εντάξει τώρα το μόνο που μένει είναι να το παραδεχτεί και ο Pete στον αέρα του SNL. Εκεί πραγματικά θα σπάσει το ίντερνετ.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!