Εδώ και έναν χρόνο έχουμε μάθει για τον χωρισμό της Kim Kardashian με τον Kanye West. Εδώ και έναν χρόνο, λοιπόν, βιώνουμε το “σίριαλ”, που μόνος του φαίνεται να έχει φτιάξει. Για μήνες, ο ίδιος έβγαινε και την κατηγορούσε παντού ότι τον απάτησε και ότι αυτή και η Kris Jenner πάνε να τον βγάλουν τρελό και να επιμένει πως εκείνος αποφάσισε να χωρίσουν. Η στάση του άλλαξε και μετατράπηκε σε ένα παραλήρημα για επανασύνδεση από τον Σεπτέμβριο, αφότου άρχισαν να ακούγονται όλο και πιο έντονα οι φήμες για σχέση της Kardashian με τον Pete Davidson. Ο ράπερ έφτασε μέχρι και στο σημείο να αγοράσει σπίτι ακριβώς απέναντι από την πρώην του. 

Ωστόσο, είχαμε μία κάποια ελπίδα ότι τώρα θα ηρεμούσε, έστω για ένα διάστημα. Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεκίνησε να βγαίνει με την Julia Fox. Κι όσο προβληματική και ψεύτικη κι αν μάς φαίνεται αυτή η σχέση, πιστεύαμε ότι θα σταματούσε να ασχολείται με την Kardashian, ακόμα κι αν ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Αυτό, όμως, δε συνέβη. Αντιθέτως, στην πρώτη ευκαιρία, αποφάσισε να της κάνει ξανά μία δημόσια επίθεση. 

Συγκεκριμένα, ο West έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Tonight. Εκεί κατηγόρησε ουσιαστικά την Kardashian για το φιλί με τον Davidson στο SNL, υπογραμμίζοντας ότι το έκανε απλά για να τον πληγώσει. “Αυτό είναι για όποιον περνάει έναν χωρισμό και ο κόσμος επίτηδες κάνει πράγματα, για να είναι κακός και να τον πονέσει, για να παίζει παιχνίδια. Πώς με έφερες στο SNL και φίλησες τον τύπο, που βγαίνεις, μπροστά μου; Και όλοι ήταν σε φάση ‘Α, ωραίο αυτό’. Μπορώ να έχω τις αρχές μου και τα πράγματα, που έχω αλλάξει, και να ξανακυλήσω. Και δεν έχω υπάρξει ο καλύτερος χριστιανός και υπάρχουν τα πράγματα, που τα media παρουσιάζουν με συγκεκριμένους τρόπους. Στο τέλος της ημέρας, όμως, ανήκω στην ομάδα του Ιησού. Με ενδιαφέρει η οικογένειά μου, απλά εγώ και τα παιδιά μου, το να είμαι γονιός. Θέλω να πω, εγώ και η μαμά των παιδιών μου δεν είμαστε μαζί, αλλά θα συνεχίσω να είμαι ο καλύτερος μπαμπάς”. 

Βέβαια, ο West είναι ο West, οπότε έπρεπε να πει κι άλλα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πριν μερικές μέρες πήγε στο σπίτι της Kardashian να δει τη North και η ασφάλεια δεν τον άφησε να περάσει, γιατί ο Davidson ήταν μέσα. “Η κόρη μου ήθελε να μπω μέσα. Ήμουν σε φάση, είμαι ο πλουσιότερος μαύρος άντρας και ο πατέρας της North, σωστά; Και η ασφάλεια μπόρεσε να με σταματήσει από το να μπω στο δωμάτιο με την κόρη μου και αυτό δεν είχε ξεκαθαριστεί. Και βασικά ακούω ότι η νέα σχέση της είναι μέσα στο σπίτι, στο οποίο εγώ δεν μπορώ καν να πάω”. Να σημειωθεί ότι πηγή του TMZ ανέφερε πως το περιστατικό πράγματι συνέβη και αιτία δεν είναι ότι η Kardashian θέλει να τον κρατήσει μακριά από τα παιδιά, αλλά ότι θέλει ο West να ενημερώνει όταν πρόκειται να περάσει από το σπίτι, έτσι ώστε να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή. Λογικό θα το χαρακτηρίζαμε. 

Μέσα σε όλα, βέβαια, δεν γίνεται να μην σημειώσουμε και την αποκάλυψη των ημερών, το νέο τραγούδι του West. Ο λόγος για το My Life Was Never Eazy, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, αλλά διέρρευσε(;) πριν μερικές μέρες. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στην ίδια την Kardashian, αλλά και στον Davidson, με έναν στίχο να αναφέρει ότι ο θεός έσωσε το 2002 τον West από τροχαίο, ώστε να μπορέσει να δείρει τον Davidson.

Θα λέγαμε ότι ελπίζουμε το θέμα επιτέλους να λήξει εδώ, αλλά δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό. Αναμένουμε, λοιπόν, το επόμενο επεισόδιο. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!