Υπάρχουν εξελίξεις στο ειδύλλιό που ακόμα δεν έχουμε και πολύ συνειδητοποιήσει ότι είναι αληθινό, αλλά εν έτει 2021 πραγματικά τίποτα δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ο Pete Davidson και η Kim Kardashian λοιπόν, αφού φιλήθηκαν στο SNL, φωτογραφήθηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι το Halloween και συνέχισαν να απασχολούν τα media με τις κοινές εξόδους τους, μόλις έδωσαν περαιτέρω ‘τροφή’ σε όσους αναρωτιούνται αν είναι όντως μαζί.

Την Τετάρτη λοιπόν, ο ράπερ Flavor Flav ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο ίνσταγκραμ από τους εορτασμούς του πάρτι γενεθλίων του Pete, τον οποίο αποκάλεσε τον ‘θετό γιο’ του και στην πρώτη μπορούμε να δούμε την Kim K σε όλο της το μεγαλείο, να ποζάρει στο φακό δίπλα στο υποτιθέμενο αγόρι της και την…μαμά της. Ό,τι ξέρετε, ξέρουμε.

Σύμφωνα με ‘πηγές’ του περιοδικού People, η Kim ήταν αυτή που διοργάνωσε το πάρτι, χρησιμοποιώντας το σπίτι της Kris Jenner στο Palm Springs ως σημείο συνάντησης και μάλλον το dress code της βραδιάς ήταν ασορτί πιτζάμες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία με τα ίδια σας τα μάτια και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέχρι να υπάρξει κάποια καινούργια πληροφορία. Εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!