Εδώ και μερικές μέρες, έχει γίνει γνωστό ότι ο Ye aka Kanye West έχει ξεκινήσει να βγαίνει με την ηθοποιό Julia Fox. Μάλιστα, εκείνη έγραψε ένα ολόκληρο κείμενο στο Interview, μιλώντας για την γνωριμία τους και για τα πρώτα ραντεβού τους. Τι μάθαμε; Ότι γνωρίστηκαν μόλις πριν μερικές μέρες, σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η ίδια περιγράφει ότι γέλαγαν και χόρευαν όλο το βράδυ, ενώ αμέσως μετά ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, όπου είδαν μαζί μία παράσταση και μετά πήγαν για φαγητό. 

Η Fox περιέγραψε ουσιαστικά ότι ο West την έλουσε με προσοχή. Στο εστιατόριο, οργάνωσε μία ολόκληρη φωτογράφιση για εκείνη, με όλους τους παρευρισκόμενους να τούς παρακολουθούν και να ζητοκραυγάζουν. Αμέσως μετά, κατευθύνθηκαν μαζί στη σουίτα ενός ξενοδοχείου, το οποίο εκείνος είχε γεμίσει με ρούχα για την ηθοποιό. Αυτό, όπως αναφέρει, ήταν μόλις το δεύτερο ραντεβού τους. 

Η ίδια έγραψε ότι ένιωσε σαν Σταχτοπούτα και ότι ανυπομονεί να δει το μέλλον μαζί του, αν συνεχίσει έτσι. Παράλληλα, πολλά media παρουσιάζουν την παραπάνω ιστορία ως τρομερά ρομαντική και μιλούν για τη γυναίκα, που κατάφερε να πάρει τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του West. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Αν μάς ρωτάς, θα λέγαμε όχι. Στην πραγματικότητα, η όλη κατάσταση μάς φέρνει στο μυαλό το love bombing, μία τεχνική χειραγώγησης, που ο άλλος σε γεμίζει πρώτα με δώρα και με προσοχή, ώστε να σε κάνει να αισθανθείς υπόχρεος και εξαρτημένος σε αυτόν και τελικά να μπορεί να σε χειραγωγήσει και να σε κρατήσει μαζί του, ακόμα κι όταν δείξει το πραγματικό, προβληματικό του πρόσωπο. Και με τη συμπεριφορά του West στη μόλις μία εβδομάδα, δεν μπορούμε παρά να θεωρήσουμε σχεδόν σίγουρο, ότι αυτό είναι που συμβαίνει.

Σού φαινόμαστε καχύποπτοι; Δεν φταίμε εμείς. Σκέψου μόνο τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια. Ξεχειλίζει από χειραγώγηση και από ναρκισσισμό, με τους νάρκισσους να θεωρούνται τα πιο πιθανά άτομα να κάνουν love bombing. Επιπλέον, η μεταστροφή από την εμμονή με την Kardashian σε όλο αυτό φαντάζει τουλάχιστον απότομη και ύποπτη. Μην ξεχνάμε ότι αφότου λάσπωνε για μήνες το όνομα της πρώην του, μόλις η σχέση της με τον Pete Davidson έγινε γνωστή, ξαφνικά ο West αποφάσισε ότι τη θέλει πίσω και φρόντισε να το δηλώνει σε κάθε εμφάνιση και post του. Μάλιστα, πριν κάποιες μέρες έγινε γνωστό ότι αγόρασε μέχρι και σπίτι ακριβώς δίπλα στης Kardashian. Οπότε το όλο love bombing στη Fox δεν μάς μοιάζει μόνο με προσπάθεια δικής της χειραγώγησης, αλλά και της πρώην του, με πηγή του Page Six να δηλώνει πως όλο αυτό δεν είναι παρά μία απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή της. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!