Το φετινό Met Gala δεν μάς άφησε με πολύ ενθουσιασμό. Ωστόσο, άνοιξε αρκετά θέματα συζήτησης. Η Kim Kardashian έχει ξεκάθαρα την τιμητική της, με πολλούς να σχολιάζουν ότι δεν είχε δικαίωμα να φορέσει το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe και με ακόμα περισσότερους να την κατακρίνουν, επειδή περηφανεύτηκε δημόσια, που έχασε 7 κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες, για να χωρέσει σε αυτό. Ένα από τα άτομα, που τής άσκησαν έντονη κριτική, κι ας μην ανέφερε ξεκάθαρα το όνομά της, είναι η Lili Reinhart. 

Σε μία σειρά από stories στο Instagram, η ηθοποιός του Riverdale σχολίασε πόσο τοξικό είναι να κάνει κάποιος δημόσια τέτοιες δηλώσεις, την στιγμή που τόσοι νέοι μπορεί να τον έχουν ως πρότυπο. “Το να περπατάς στο κόκκινο χαλί και να δίνεις συνέντευξη, για να πεις πώς λιμοκτόνησες τον εαυτό σου… γιατί δεν έχεις φάει υδατάνθρακες τον τελευταίο μήνα… Όλα αυτά για να χωρέσεις σε ένα φόρεμα; Τόσο λάθος. Σε τόσα εκατοντάδες επίπεδα. 

Το να παραδέχεσαι ανοιχτά ότι λιμοκτόνησες για χάρη του Met Gala. Όταν ξέρεις πολύ καλά ότι εκατομμύρια άντρες και γυναίκες σε κοιτάζουν και ακούν κάθε σου λέξη. Η άγνοια είναι εξωπραγματική και απαίσια. Παρακαλώ, σταματήστε να στηρίζετε αυτούς τους ηλίθιους, βλαβερούς διάσημους, που όλη τους η εικόνα περιστρέφεται γύρω από τα σώματά τους. 

Γενικά δεν είμαι θυμωμένος άνθρωπος. Ορκίζομαι, όμως, ότι η τοξικότητα αυτής της βιομηχανίας μερικές φορές πραγματικά με επηρεάζει και πρέπει να κάνω τα μικρά παραληρήματα στα Instagram stories μου, για να εκτονώσω την οργή μου”. 

Να θυμηθούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Reinhart αναφέρεται στα τοξικά σωματικά πρότυπα, που επιβάλλει η βιομηχανία. Τον Ιανουάριο, μίλησε για τη μάχη, που η ίδια δίνει, για να έχει μία υγιή σχέση με το σώμα της, ενώ τον Μάρτιο μάς θύμισε πόσο προβληματική είναι η κουλτούρα του summer body

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!