Αν αισθάνεσαι ότι η σεξουαλική σου ζωή έχει ρουτινιάσει και κάνεις ξανά και ξανά τα ίδια, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείς να μεταφέρεις τα πράγματα από το κρεβάτι σε κάποιο άλλο έπιπλο του σπιτιού. Εμείς σού προτείνουμε την καρέκλα και μοιραζόμαστε μαζί σου όλα τα tips, για να γίνει το σεξ σε αυτήν όσο πιο απολαυστικό γίνεται, αλλά και τις στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις. 

Διάλεξε τη σωστή καρέκλα

Αυτό σημαίνει άνετη, αλλά κυρίως ικανή να σάς αντέξει και τους δύο. Ιδανικά, δηλαδή, βρείτε μία καρέκλα με σκληρή και σταθερή βάση, η οποία να περιλαμβάνει μαξιλάρι. Πριν κάνετε σεξ, ανεβείτε μαζί πάνω της και δοκιμάστε την, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε ατυχήματα. 

Δοκιμάστε καρέκλες διαφορετικού ύψους

Η καρέκλα από μόνη της μπορεί να αλλάξει τη σεξουαλική ρουτίνα σου με τον παρτενέρ σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς και με την ίδια την καρέκλα. Συγκεκριμένα, θα σού προτείναμε να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ σε καρέκλες διαφορετικού ύψους, μιας και η κάθε μία αποτελεί μία διαφορετική ερωτική εμπειρία και μία ευκαιρία για διαφορετικές στάσεις και προκαταρκτικά. 

Παίξτε με bondage play

Αν η ιδέα της ακινητοποίησης σε εξιτάρει, το καρεκλάτο σεξ είναι μία μοναδική ευκαιρία. Με κάτι ελαφρύ, όπως ένα φουλάρι, μπορείς να δοκιμάσεις να δέσεις τους αστραγάλους σου ή του παρτενέρ σου στα πόδια της καρέκλας ή, αν η καρέκλα έχει μπράτσα, τους καρπούς. Αυτός, που κάθεται, μπορεί ακόμα και να δέσει τα μάτια του, για να μεγαλώσει το επίπεδο ερωτισμού και προσμονής. 

Μην περιοριστείτε στο διεισδυτικό σεξ

Το σεξ έχει πάρα πολλές εκδοχές και σχεδόν όλες μπορούν να δοκιμαστούν στην καρέκλα. Το στοματικό σεξ είναι η πιο απλή εναλλακτική, που μπορείς να δοκιμάσεις, ενώ δεν υπάρχει λόγος το καρεκλάτο να αφορά μόνο το σεξ με παρτενέρ. Ένα καλό sex toy είναι αρκετό, για να περάσει πολύ ευχάριστα και μόνος σου στην καρέκλα. 

Ρίξτε κουβέρτες

Οι πιθανότητες λένε ότι όλο και κάποιο υγρό θα προκύψει από τη σεξουαλική επαφή. Υποθέτουμε, λοιπόν, ότι δεν θες να λεκιάσουν την καρέκλα σου και τυχόν μαξιλάρια. Βρες, λοιπόν, μία παλιά κουβέρτα ή σεντόνι και ρίξ’ την πάνω από την καρέκλα, ώστε να μην χρειάζεται μετά να την καθαρίζεις. 

Δοκίμασε την στάση σαμπάνια

Το άτομο, που κάνει την διείσδυση, κάθεται στην καρέκλα, ενώ αυτός που τη δέχεται έρχεται από πάνω. Η διείσδυση μπορεί να γίνει τόσο στον κόλπο όσο και στον πρωκτό. Στο μεταξύ, το από κάτω άτομο έχει τη δυνατότητα να πιάσει διάφορα σημεία του σώματος του από πάνω. 

Doggy style

Αν η καρέκλα είναι αρκετά μεγάλη, το άτομο που δέχεται τη διείσδυση, μπορεί να γονατίσει πάνω στην καρέκλα, ενώ ο άλλος διεισδύει όρθιος από πίσω. 

Από κάτω

Ο ένας από τους δύο κάθεται με εντελώς ανοιχτά τα πόδια του, ενώ ο άλλος γονατίζει μπροστά και κάνει στοματικό σεξ. Αν έχεις όρεξη για κάτι πιο εξειδικευμένο, μπορείς να πάρεις ένα ειδικό σκαμπό για τέτοιες περιστάσεις, το οποίο έχει μία τρύπα από κάτω. Σε αυτή την περίπτωση, ο ένας πάλι θα καθίσει με τα πόδια ανοιχτά, ενώ ο άλλος θα ξαπλώσει φέρνοντας το κεφάλι του κάτω από την τρύπα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!