Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει σταδιακά να αλλάζει το όλο αφήγημα γύρω από τα διάσημα διαζύγια. Από εκεί που βλέπαμε να μάς παρουσιάζουν πληγωμένες και παρατημένες γυναίκες, που ποτέ δεν ξεπερνούν το πρώην άντρα τους και δεν προχωρούν ποτέ με τη ζωή τους, πλέον βλέπουμε γυναίκες που οι ίδιες ζήτησαν το διαζύγιο και μετά, όχι απλά δεν κλαίνε τον “μακαρίτη”, αλλά θριαμβεύουν επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά, αυτό δεν δείχνει να έχει πέσει πολύ καλά στην ψυχολογία και τον εγωισμό των σχετιζόμενων αντρών.

Η περίπτωση της Kim Kardashian και του Kanye West είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά. Αυτό, που είχε γίνει τότε γνωστό από τα media, ήταν ότι η απόφαση του χωρισμού ήρθε από την Kardashian, η οποία αργότερα δήλωσε ότι έβλεπε ότι δεν έχουν πλέον κοινά σημεία, ότι δεν μπορεί να τον στηρίξει στις επιλογές του και ότι θα τον αγαπάει πάντα ως πατέρα των παιδιών της και ως τον άνθρωπο, που κάποτε ήταν ο καλύτερος φίλος της. 

Οι επιθέσεις του Kanye West στην Kim Kardashian

Ο West (πλέον Ye) δεν ήταν το ίδιο ήπιος. Για ένα διάστημα πολλών μηνών τον βλέπαμε να κάνει τη μία επίθεση στην Kardashian μετά την άλλη και να προσπαθεί να τη λασπώσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ξεκίνησε κατηγορώντας την ότι χώρισαν, επειδή εκείνη τον απάτησε, με αφορμή ότι συναντήθηκε με κάποιον σε ένα ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους. Αργότερα, έσπευσε να κατηγορήσει την ίδια και την Kris Jenner ότι πάνε να τον βγάλουν τρελό και λένε ψέματα για την ψυχική του υγεία. Τον Απρίλιο άρχισε να δηλώνει ότι δεν ισχύει ότι η Kardashian τον χώρισε, αλλά ότι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία για το διαζύγιο και, μάλιστα, εκείνη προσπαθούσε να τον μεταπείσει. 

Βέβαια, όλα αυτά αναιρέθηκαν. Με όλο το περιβάλλον του ζευγαριού, να στηρίζει ότι η Kardashian ήθελε τον χωρισμό για μήνες, μετά από έναν πολύ έντονο καυγά τους τον Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, μόλις τον Σεπτέμβριο έγινε πλέον γνωστό ότι πράγματι υπήρξε απιστία, αλλά από τον West με κάποια διάσημη τραγουδίστρια. Μάλιστα, αμέσως μετά την αποκάλυψη, έκανε unfollow την πρώην γυναίκα του. 

Το δημόσιο παραλήρημα του Kanye West για επανασύνδεση με την Kim Kardashian

Το τραγελαφικό της υπόθεσης; Πλέον, ο ίδιος αναιρεί τον εαυτό του. Αφορμή; Φαίνεται ότι ο εγωισμός του θίχτηκε από το γεγονός ότι η Kardashian προχώρησε με τη ζωή της και είναι πλέον σε σχέση με τον 28χρονο Pete Davidson, με τον rapper και τον κωμικό να ακούγεται ότι έχουν εδώ και πολλά χρόνια κόντρα, μετά από έναν διαπληκτισμό τους, όταν ο West εμφανίστηκε στο SNL το 2018 φορώντας ένα καπέλο MAGA (Make America Great Again, το σύνθημα του Donald Trump).

Πώς έχει εκφραστεί αυτός ο θιγμένος του εγωισμός; Από τον Οκτώβριο, που η Kardashian εμφανίστηκε στο SNL και άρχισαν οι φήμες για την σχέση της με τον Davidson, ο West την θέλει πίσω διακαώς. Στις αρχές του Νοεμβρίου, μίλησε στο podcast Drink Champs. Εκεί έκανε αρκετές προβληματικές δηλώσεις, όπως ότι τα θύματα του Marilyn Manson λένε ψέματα και θα έπρεπε να σέβονται γυναίκες, που βιάζονται σε στενά. Εκτός αυτού, φρόντισε να βγάλει ψεύτρα την Kardashian και να κατηγορήσει το SNL γι’ αυτό. Για τι πράγμα ψεύτρα; Ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει πως έχουν πάρει διαζύγιο. “Το SNL κάνει τη γυναίκα μου να πει ‘Πήρα διαζύγιο από αυτόν’ στην τηλεόραση, επειδή απλά θέλουν το βγάλουν και εγώ δεν βλέπω τα χαρτιά. Δεν έχουμε πάρει καν διαζύγιο. Αυτό δεν είναι αστείο για εμένα. Τα παιδιά μου θέλουν του γονείς τους μαζί. Εγώ μάς θέλω μαζί”. 

Φυσικά, δεν σταμάτησε εκεί. Την Ημέρα των Ευχαριστιών βρέθηκε στο Σκιντ Ρόου στο Λος Άντζελες, για να μιλήσει με τον πρόεδρο της φιλανθρωπικής οργάνωσης για άστεγους LA Mission. Ωστόσο, κατέληξε να δίνει και μία ομιλία στο event της για την ημέρα. Κι εκεί θα λέγαμε ότι έπεσε σε ένα παραλήρημα για το θέμα της Kardashian. “Η αφήγηση που ο Θεός θέλει είναι να δούμε ότι μπορούμε να εξιλεωθούμε σε όλες αυτές τις σχέσεις. Έχουμε κάνει λάθη. Έχω κάνει λάθη. Έχω κάνει δημοσίως πράγματα, που δεν ήταν αποδεκτά, ως σύζυγος. Αυτή την στιγμή, όμως, σήμερα, για τον όποιον λόγο, μιας και δεν ήξερα ότι θα βρεθώ σε αυτό το μικρόφωνο, είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση. 

Δεν θα επιτρέψω στο E! να γράψει την αφήγηση για την οικογένεια μου. Δεν θα αφήσω το Hulu να γράψει την αφήγηση για την οικογένεια μου. Είμαι ο ιερέας του σπιτιού μου. Πρέπει να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στα παιδιά μου. Οπότε, όταν φεύγω από το σπίτι, έχω ένα σπίτι ακριβώς δίπλα. Κάνω ό,τι μπορώ, για να είμαι κοντά στην κατάσταση.

Προσπαθώ να το εκφράσω αυτό με τον πιο λογικό τρόπο, με τον πιο ήρεμο δυνατό τρόπο, αλλά χρειάζεται να επιστρέψω σπίτι. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους KimYe, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες, που θα αισθανθούν ότι αυτός ο χωρισμός είναι εντάξει. Όταν ο Θεός, όμως, φέρει τους KimYe μαζί, τότε θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες, που θα επηρεαστούν, ώστε να δουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τον χωρισμό, το τραύμα που ο διάβολος έχει χρησιμοποιήσει, ώστε να κρατήσει τους ανθρώπους δυστυχισμένους, καθώς ο κόσμος προσπερνάει τους άστεγους, για να μπει στο κατάστημα του Gucci”. 

Οι κινήσεις μέσω Instagram

Τις επόμενες μέρες, αποφάσισε να κινηθεί ινσταγκραμικά. Ξεκίνησε με ένα βίντεο με την προσευχή του για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Kardashian και συγκεκριμένα στο πώς την έκανα να ντραπεί, όταν στήριξε τον Trump και όταν αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ. “Καλέ Θεέ μου, στη γυναίκα μου δεν άρεσε να φοράω το κόκκινο καπέλο. Όντας μία καλή σύζυγος, απλά ήθελε να προστατεύσει εμένα και την οικογένειά μας. Έβαλα εμένα και την οικογένεια μας στο στόχαστρο, επειδή δεν ακολούθησα την πολιτική στάση του Hollywood και αυτό ήταν δύσκολο για τον γάμο μας. 

Μετά κατέβηκα για πρόεδρος, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς συμμάχους από καμία πλευρά. Ντρόπιασα τη γυναίκα μου με τον τρόπο που παρουσίασα πληροφορίες σχετικά με την οικογένειά μας, στη διάρκεια της μίας και, δόξα τω Θεώ, μοναδικής συνέντευξης τύπου. Το μόνο, που είχε να πει μετά ο μπαμπάς μου, ήταν ‘Γράψε την ομιλία σου την επόμενη φορά, γιε μου’”. 

Μία μέρα αργότερα, αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να ανεβάσει μία ιστορία, με μία φωτογραφία, όπου αυτός και η Kardashian φιλιούνται. Μάλιστα, είχε ταγκάρει τόσο την ίδια όσο και το TMZ, ενώ είχε κάνει και επικόλληση έναν τίτλο του τελευταίου, που έγραφε “Ο Kanye West λέει ότι ο Θεός θα φέρει την Kim και εκείνον πάλι μαζί και θα εμπνεύσει εκατομμύρια”. 

Η αντίδραση της Kim Kardashian και η αλήθεια για την συμπεριφορά του Kanye West

Η αντίδραση της Kardashian σε όλο αυτό; Επίσημα, καμία. Ωστόσο, άτομο του περιβάλλοντός της ανέφερε στο HollywoodLife ότι κι εκείνη βλέπει αυτό, που όλοι βλέπουμε. Ο West θυμήθηκε ότι την θέλει πίσω και ότι έχει κάνει λάθη, μόνο αφότου η σχέση της με τον Davidson έγινε γνωστή και εκείνος είδε μια και καλή ότι η πρώην του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνον και για επανασύνδεσή μαζί του. 

“Μην μπερδευτείτε. Η Kim δεν θέλει να είναι ξανά μαζί με τον Kanye. Η Kim δεν έχει δώσει στον Kanye κανένα σημάδι ότι θέλει να το προσπαθήσουν. Η Kim είχε πει ήδη στον Kanye ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει μήνες πριν κάνει τα χαρτιά για το διαζύγιο. 

Μόνο όταν ο Kanye είδε ότι η Kim προχώρησε, αποφάσισε ότι αυτός και η Kim θα τα βρουν, αλλά ήταν πολύ αργά και δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Ο Kanye έχει ενοχληθεί ακόμα περισσότερο, γιατί βγαίνει με τον Pete, επειδή είχαν κάποιου είδους αντιπαλότητα με τον Pete, απ’ όταν εκείνος πήγε στο SNL φορώντας το καπέλο MAGA και αυτό είναι γνωστό. Οπότε, το γεγονός ότι η Kim ξεκίνησε να βγαίνει με τον Pete ενόχλησε τον Kanye γενικά και τώρα που βλέπει ότι πραγματικά της αρέσει να είναι γύρω του”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!