Η Rihanna γενικά δεν είναι ο τύπος ανθρώπου, που μάς λέει πολλά για την προσωπική του ζωή. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι για μήνες έκρυβε την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν φαίνεται να έχει καμία όρεξη να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο λεπτομέρειες, όπως το φύλο του μωρού της. Ωστόσο, από την αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί με τον A$AP Rocky και μετά, έχει τολμήσει να μάς δώσει μερικά ψιχουλάκια. Συγκεκριμένα, την έχουμε δει πιο ανοιχτή στο να μιλήσει για συμπτώματα εγκυμοσύνης, που την ταλαιπωρούν, αλλά και για το πώς πιστεύει ότι θα είναι ως μητέρα

Στην τελευταία της συνέντευξη με την αμερικανική Vogue (όπου ήταν μια θεά), αποφάσισε να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο, αφού την ακούσαμε να μιλάει τόσο για τον σύντροφό της, όσο και για το πώς την έχει επηρεάσει η εγκυμοσύνη της, με τις φήμες να τη θέλουν να γεννάει μέσα στον Μάιο. Τι ακριβώς είπε; 

Η σχέση της και τα αισθήματά της με τον A$AP Rocky

“Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν πολύ εύκολα από την friendzone με εμένα. Και σίγουρα μού πήρε καιρό να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και το πόσο καλά με ξέρει, γιατί επίσης ξέραμε και πόσους μπελάδες μπορούσαμε να φέρουμε ο ένας στον άλλον. Έριξα τις άμυνες μου και τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά, όταν ο κόσμος μπήκε σε lockdown για τον κορονοϊό. Έγινε οικογένεια μου εκείνη την περίοδο. Κάναμε ένα επικό road trip το καλοκαίρι του 2020 από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη. Μαγείρευα το φαγητό μας σε μία μικρή, όχι πολύ καλή ψησταριά από το Walmart. Την έχω ακόμα. Δουλεύει σαν να μη την νοιάζει για κανέναν.

Αγαπώ τα απλά πράγματα, αλλά επίσης και τις μεγάλες περιπέτειες. Δεν υπάρχουν μεταξύ μας ψωνίστικες αηδίες τύπου ‘το brand μου και το brand σου’. Απλά ζούμε. Απλά νιώθω ότι μπορώ να περάσω κάθε κομμάτι της ζωής με εκείνον στο πλάι μου.

(…) Η μητέρα μου πραγματικά διαβάζει καλά τους ανθρώπους. Παρατηρεί πρώτα και μετά κινείται αργά. Υποθέτω ότι κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Υπάρχουν κάποιοι τύπου, με τους οποίους έβγαινα, που μέχρι σήμερα δεν τούς κοιτάει καν. Μαζί του, όμως, γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

(…) Τι αγαπάω περισσότερο σε εμάς; Τη διαφάνεια με τα πάντα. Στο πώς νιώθουμε, στους στόχους μας, στους φόβους μας και στις ανασφάλειες μας. Το γεγονός ότι είμαστε ευάλωτοι και μπορούμε να πούμε τι αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλον”. 

Η ανακάλυψη της εγκυμοσύνης, πώς την έχει αλλάξει και τι περιμένει από το μωρό που έρχεται

“Να το σχεδιάσαμε; Δεν θα έλεγα ότι το σχεδιάσαμε. Σίγουρα, όμως, δεν σχεδιάζαμε εναντίον του. Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία ή οτιδήποτε σχετικό. Απλά περνάγαμε καλά. Απλά κάποια στιγμή ήρθε στο τεστ. Δεν ξόδεψα καθόλου χρόνο. Του τηλεφώνησα και του το έδειξα. Μετά ήρθε το γραφείο του γιατρού το επόμενο πρωί και το ταξίδι μας ξεκίνησε. 

Προετοίμαζα τον εαυτό μου για κάτι τρελό, γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα τους συνήθεις μηχανισμούς άμυνας μου. Δεν μπορώ να βγω έξω και να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι αυτή την στιγμή. Εκπλήχτηκα, όμως, ευχάριστα, που έχω καταφέρει να το διαχειριστώ. 

(…) Είναι δύσκολο να απαντήσω (πού θα μεγαλώσουμε το παιδί). Ο Rocky με ρώτησε πρόσφατα, αν έχω κάποιο ονειρεμένο μέρος, πού είναι αυτό. Τού είπα η πατρίδα, τα Μπαρμπέιντος. Πάντα το φανταζόμουν έτσι. Ρεαλιστικά, όμως, πιθανώς δεν θα γίνει εκεί. 

(…) Η ισορροπία είναι μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες και πάντα ήταν. Και τώρα, που ένας άλλος άνθρωπος μπαίνει στο παιχνίδι, η σημασία της αλλάζει ξανά. Ακόμα έχω επιχειρήσεις, που δεν θα τρέξουν μόνες τους. Η μαμά μου διαχειρίστηκε τρεις από εμάς χωρίς να έχει καν κοντά στους δικούς μου πόρους, οπότε σίγουρα μπορώ να το κάνω. Πώς θα δείχνει; Δεν είμαι σίγουρη. 

(…) Θα μού διδάξει περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσα ποτέ να το διδάξω εγώ. Και θέλω να το κάνει. Θέλω να δω ποιος θα είναι μέσα στον κόσμο, ποιος θα γίνει. Γιατί είμαι εδώ απλά, για να το κρατήσω στις ράγες, τόσο ως επιβάτης όσο και ως οδηγός”.