Τον περασμένο Γενάρη, όπως πια ξέρει περίπου όλη η πλάση, η Rihanna μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, με τον πιο Rihanna τρόπο. Αν δεν έχεις ακόμα μάθει την συγκεκριμένη ιστορία, πρώτον βγες από την σπηλιά σου, δεύτερον διάβασέ το εδώ, είναι βασικές γνώσεις pop culture, θα μας θυμηθείς.

Έκτοτε λοιπόν, όλοι, κοινό και media είναι με τα μάτια στραμένα πάνω στη Rihanna και την κοιλίτσα της, κάτι που βέβαια φαίνεται πως δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, από τότε που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, δεν έχει κάτσει ούτε ένα λεπτό σπίτι, και μας σερβίρει ανελλειπώς φανταστικά συνολάκια. Τα οποία by the way, με πολύ λίγα λόγια έχουν καταφέρει να επαναπροσδιορίσουν την κοινή γνώμη σε ό,τι αφορά το maternity style. Και για να λέμε την αλήθεια, ναι το 2022 δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς το ροζ Chanel puffer παλτώ της Rihanna ή χωρίς το μαύρο εντελώς διάφανο φόρεμα που φόρεσε στο show του Dior πριν μερικές εβδομάδες.

Σε άλλα νέα λοιπόν που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη του κοριτσιού μας, (τα μόνα νέα δηλαδή που μας νοιάζουν), η μέλλουσα μαμά μόλις έκανε μια κάπως επιθετική αλλά και ταυτόχρονα γλυκιά δήλωση. Θα μου πεις πως γίνεται αυτό; Rihanna είναι αυτή, όλα τα μπορεί.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της πρόσφατης συνέντευξης που έδωσε στο Elle, η μουσικός και επιχειρηματίας έκανε πολύ ξεκάθαρο το τι είδους μητέρα πρόκειται να είναι. Μάλιστα το έκανε δίνοντας ένα παράδειγμα, λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει σαν την Teresa Giudice, μια από τις συμμετέχουσες του ριάλιτι Real Housewives of New Jersey.

“Η Teresa δεν αστειεύεται με τα παιδιά της. (Άμα τα πειράξεις) θα σε κατεδαφίσει. Και με αυτό εγώ ταυτίζομαι, γιατί πιστεύω πως τέτοια μαμά θα είμαι. Λίγο psycho (πολύ προστατευτική) με τα παιδιά μου.” Και συνέχισε λέγοντας πως μπορεί να γίνει και “χειρότερη” από την Giudice, “Αν μιλήσεις για τα παιδιά μου, τελείωσε.”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!