Η Kendall είναι το μόνο μέλος της δυναστείας των Kardashian-Jenner που δεν έχει ακόμα δώσει απογόνους και η μητριάρχης της  οικογένειας Kris, που όλα τα βλέπει και όλα τα ελέγχει, φαίνεται ότι την παροτρύνει να κάνει παιδί.

Όπως έχει η ίδια η Kendall, της στέλνει που και που μηνύματα του τύπου “Νομίζω ότι είναι πλέον καιρός”. Αυτό είναι όπως φαίνεται κάτι που την ενοχλεί καθώς αποφάσισε να μιλήσει σχετικά και να πει ότι τα δύο άτομα της οικογένειας που την πιέζουν περισσότερο είναι η μητέρα της Kris και η αδερφή της Kylie. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, η ίδια, που είναι το δεύτερο νεαρότερο μέλος της ευρύτερης αυτής οικογένειας, είναι διεθνές σούπερ μόντελ και επιχειρηματίας με brand ρούχων με την αδερφή της Kylie, ενώ έχει την δική της μάρκα τεκίλας. Επίσης είναι ένα άτομο που έχει προβλήματα άγχους και διάφορες φοβίες, για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, τα ξέρει όλος ο κόσμος και το ίδιο υποθέτουμε και η μητέρα της. Πως λοιπόν της προσθέτει μια τέτοια μεγάλη μεγάλη πίεση ακόμα; Και μάλιστα σε ένα ζήτημα τόσο προσωπικό;

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έχουν κάνει παιδιά, 11 το σύνολο, αυτό όμως δεν είναι όπως φαίνεται αρκετό για την βασίλισσα μέλισσα της κυψέλης, που έχει αρκετές φορές δηλώσει ότι θέλει να δει κι ένα εγγονάκι από την Kendall. Η ίδια η κοπέλα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αποκτήσει παιδιά, πλην όμως επιθυμεί να περιμένει μερικά χρόνια πριν κάνει το μεγάλο αυτό βήμα.

Σε μια νέα της συνέντευξη στο E! News, η Kendall υπήρξε πολύ ξεκάθαρη για την πίεση που δέχεται από την μητέρα της Kris για το θέμα.

‘Είναι 100% η μαμά μου. Η μαμά μου και η Kylie”, απάντησε όταν την ρώτησαν ποιος την πιέζει περισσότερο. Μιλώντας για την μητέρα της είπε: “Θα μου στείλει διάφορα τυχαία μηνύματα και θα λέει κάτι του τύπου “Νομίζω ότι ήρθε η ώρα” κι εγώ της απαντάω “Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό;”

Η απάντηση της είναι “Απλά μια ευγενική υπενθύμιση κάνω!’

Σε μια άλλη της συνέντευξη την ρώτησαν για τα όσα είχε πει η μητέρα της στο σόου Ellen όταν η DeGeneris την ρώτησε ποιος νομίζει ότι θα της χαρίσει το 12ο εγγόνι. Ποιόν θα ήθελε εκείνη;

“Νομίζω ότι θα ήταν ωραία να το κάνει η Kendall…είναι η μόνη που δεν έχει κάνει ένα μωρό.”

Η Ellen ρώτησε μετά: “Θέλει η ίδια να κάνει παιδί;” κι εκείνη απάντησε, “Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα της αρέσει πολύ να έχει μωρό.”

Η ίδια η ενδιαφερόμενη, της οποίας η μητέρα φαίνεται να έχει προδιαγράψει το μέλλον της και σε αυτόν τον τομέα, απάντησε, “Δεν λέω ναι, είμαι μάλλον αδιάφορη. Αυτόν τον καιρό θέλω να ζω μέρα με την μέρα. Που και που με πιάνει η επιθυμία να αποκτήσω μωρό, ιδιαίτερα με το νεογέννητο της Kylie. Κάνω παρέα με τα ανίψια μου και σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραία να έχω κι εγώ ένα παιδί, όμως προς το παρόν είμαι εντάξει.”

Τα σχόλια της Kris στο σόου της Ellen έκαναν πολλούς να της ασκήσουν αρνητική κριτική λέγοντας ότι πιέζει αδικαιολόγητα την κόρη της να ξεκινήσει οικογένεια, παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να περιμένει μερικά χρόνια πριν το κάνει. Την κατηγόρησαν ότι έχει τοξική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της, ότι θα πρέπει να σέβεται τις επιλογές της και ότι προωθεί ένα βλαβερό γονικό πρότυπο.

Η πίεση αυτή δεν είναι κάτι καινούριο για την Kendall και έχει φανεί και στην ίδια την τηλεοπτική σειρά που καταγράφει τις ζωές τους και ενώ η κοπέλα ήταν ακόμα μικρότερη. Η ίδια είπε περισσότερα για το θέμα, επισημαίνοντας το γεγονός ότι είναι η μόνη της οικογένειας χωρίς παιδιά: “Στην διάρκεια της καραντίνας που απλώς καθόμουν στο σπίτι και βαριόμουν, άρχισα να σκέφτομαι διάφορα. Μερικές φορές βλέπω την Stormi, την True και την Chicago να παίζουν και λέω, αχ, θέλω παιδιά τόσο πολύ!”

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!