Σε περίπτωση που εδώ και δυο βδομάδες βρισκόσουν σε κάποιο βουνό χωρίς πρόσβαση σε ίντερνετ, σε ενημερώνουμε. Η Rihanna και ο A$AP Rocky γέννησαν το γιο τους στις 19 του Μάη, φέρνοντας στον κόσμο τον Μεσσία (αστειευόμαστε, ή μήπως όχι;). Σε αυτό το διάστημα δυστυχώς έχουμε χάσει πλέον τα τέλεια συνολάκια που μας σέρβιρε η καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, ωστόσο δεν στεναχωριόμαστε πολύ αφού σύντομα ελπίζουμε σε νέα εξίσου εξαιρετικά λουκς, χωρίς βέβαια τον πρωταγωνιστή των προηγούμενων μηνών, την κοιλίτσα.

Στα πλαίσια λοιπόν του ερχομού του παιδιού τους, ο A$AP Rocky μίλησε πρόσφατα για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να μεγαλώσει το μωρό τους. Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ έδωσε μια συνέντευξη στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Dazed όπου εκτός άλλων μίλησε για τις ελπίδες του ως νέος πατέρας.

Όπως είπε, “Πάντα θα φροντίζω να θυμίζω στα παιδιά μου να μην χάσουν ποτέ την φαντασία τους, ακόμα και ως ενήλικες, (…). (Παραδείγματος χάρη) εγώ λατρεύω να βλέπω παιδικά, έχω δει ας πούμε τα Teletubbies, το Blue’s Clues, το Yo Gabba Gabba, την Peppa Pig και το Baby Shark.”
Παράλληλα τόνισε πως ως πατέρας θέλει να μεγαλώσει παιδιά “με ανοιχτό μυαλό” και όχι “ανθρώπους που κάνουν διακρίσεις.” Συνεχίζοντας είπε, “Δεν προσπαθώ να περιγράψω κάποιον άγιο, αλλά ρεαλιστικά, απλά θέλω ένα κουλ παιδί με κουλ γονείς.”
Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε τα καλύτερα και να δουν το παιδί τους όπως το φαντάζονται, όπως ελπίζουμε και για κάθε γονιό.