Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Ana de Armas αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η συνεχής προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη σχέση της με τον Ben Affleck ήταν τόσο “φρικτή”, που την έκανε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη.

“Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έφυγα από το Λος Άντζελες”, δήλωσε η 34χρονη πρωταγωνίστρια του “Blonde” για τα συνεχή στιγμιότυπα των παπαράτσι με το ζευγάρι. Η De Armas, η οποία έζησε στην Πόλη των Αγγέλων για επτά χρόνια, είχε δει από πρώτο χέρι πώς κάποιοι φίλοι της διαχειρίζονταν τη δημόσια προσοχή, αλλά η εμπειρία της επιβεβαίωσε τις σκέψεις της γι’ αυτό. “Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για μένα”, είπε κάποια στιγμή στον εαυτό της. “Έγινε λίγο υπερβολικό. Δεν υπάρχει διαφυγή. Δεν υπάρχει διέξοδος”.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι η πόλη την άγχωνε επειδή στο Λος Άντζελες υπάρχει “πάντα η αίσθηση ότι κάτι δεν έχεις, ότι κάτι σου λείπει”. De Armas και Affleck έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μπήκαν μαζί σε καραντίνα. Οι παπαράτσι τους φωτογράφιζαν διαρκώς ενώ έβγαζαν βόλτα τα σκυλιά τους ή έκαναν βόλτες για καφέ. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2021, οι συμπρωταγωνιστές του “Deep Water” χώρισαν μετά από σχεδόν ένα χρόνο μαζί. Μια πηγή κοντά στους ηθοποιούς δήλωσε τότε στο Page Six: “Υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη μεταξύ των δύο τους. Ο χωρισμός είναι όσο πιο φιλικός γίνεται”.

Στη συνέχεια, άλλη πηγή μοιράστηκε ότι ο χωρισμός οφείλεται στο γεγονός ότι η De Armas και ο Affleck βρίσκονταν σε “διαφορετικά σημεία” στη ζωή τους, καθώς ο τελευταίος δεν επιθυμεί να κάνει άλλα παιδιά.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που De Armas και Affleck χώρισαν, είναι βέβαιο πως το κυνηγητό των παπαράτσι είχε ένα σεβαστό μερίδιο ευθύνης στην κατάληξη της σχέσης τους, όπως ακριβώς είχε γίνει και στη σχέση του Affleck με την Jennifer Lopezη επανασύνδεση των οποίων όμως μας έκανε να πιστεύουμε στον αληθινό έρωτα – και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να οδηγήσει έναν άνθρωπο στο να αλλάξει πόλη. Not cool.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!