Αν δεν ξέρατε πως η Taylor Swift έχει σύντροφο, δεν είστε μόνοι. Η υπερ-επιτυχημένη καλλιτέχνης είναι από τους λίγους A-list celebrities που έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση της κρυφή σε τόσο μεγάλο βαθμό. Για την ακρίβεια, όχι απλά δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς social media αλλά μάλιστα με το ζόρι έχουμε δυο-τρεις παπαρατσικές. Κάτι ακόμα το οποίο κάνουν προκειμένου να κρατήσουν την σχέση του ιδιωτική, είναι το ότι ποτέ δε μιλούν ο ένας για τον άλλον δημοσίως, σε συνεντεύξεις ή οπουδήποτε αλλού.

Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι πρότινος αφού χθες μάθαμε πως ο σύντροφος της ποπ σταρ, ο ηθοποιός Joe Alwyn, μίλησε για την μεταξύ τους σχέση. Πιο συγκεκριμένα, ο Alwyn, οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Hulu, Conversations With Friends (βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Sally Rooney), παρευρέθηκε σε ένα πάνελ συζήτησης στα πλαίσια προώθησης της νέας του δουλειάς, και όπου σχολίασε εμμέσως την σχέση τους με την Swift.

Στη νέα αυτή σειρά, ο ηθοποιός υποδύεται τον Nick Conway, έναν χαρακτήρα που βρίσκεται σε ελεύθερη σχέση, και έτσι στην διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκε κατά πόσο ο ίδιος είχε ποτέ σχεφτεί ή και κουβεντιάσει την περίπτωση μιας τέτοιας σχέσης. Σε αυτό ο Alwyn απάντησε διπλωματικά, “Πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι θέλουν και ό,τι τους κάνει χαρούμενους” και συμπλήρωσε, “εγώ είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος μέσα σε μια μονογαμική σχέση”, εννοώντας βέβαια με την Taylor Swift.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς βλέπουμε έναν διακριτικό μεν γλυκύτατο δε σύντροφο, και μια πολύ υγιή σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και μπράβο τους.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!