Ίσως αναρωτηθείς γιατί να χρησιμοποιήσεις κάποιο άσχετο αντικείμενο ως sex toy, αντί να αγοράσεις ένα κανονικό sex toy. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι. Ίσως δεν σε παίρνει οικονομικά να αγοράσεις κάτι. Ίσως αισθάνεσαι άβολα να μπεις σε ένα sex shop ή να λάβεις πακέτο από ένα. Ή ίσως απλά σε εξιτάρει η ιδέα του πειραματισμού με κάτι λιγότερο συμβατικό. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να ξέρεις ότι έχεις πράγματι εναλλακτικές, που μπορείς να βρεις μέσα στο σπίτι σου σχεδόν πάντα. Ωστόσο, αν κάτι προορίζεται για διεισδυτική χρήση, να θυμάσαι να το απολυμαίνεις πρώτα και ιδανικά να το χρησιμοποιείς με προφυλακτικό.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

person holding pink electric toothbrush

Η δόνησή της είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να φτάσεις σε μία κορύφωση. Τοποθέτησέ την πάνω στα χείλη του αιδοίου. Προφανώς, όχι από την πλευρά με τις τρίχες. Ιδανικά θα σού προτείναμε να πάρεις μία με αποσπώμενη κεφαλή, ώστε να μην χρησιμοποιείς το ίδιο εξάρτημα και για τα δόντια σου. 

Κάποια τρόφιμα

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με βιολέτα, βιολετί, βιταμίνη

Ουσιαστικά μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε λαχανικό και φρούτο έχει φαλλικό σχήμα. Με άλλα λόγια, τα αγγούρια, τα κολοκύθια, οι μπανάνες και τα καρότα είναι κάποιες από τις επιλογές σου. Επιπλέον, αν συνήθως ο οργασμός σου είναι κλειτοριδικός, μπορείς να προτιμήσεις κυκλικά μεσαίου μεγέθους, όπως η ντομάτα και το δαμάσκηνο, για την περιοχή. Σε κάθε περίπτωση, μείνε μακριά από καυτερές πιπεριές, γιατί μόνο καλά δεν θα περάσεις. Προφανώς, μετά μην τα σερβίρεις σε κανέναν.

Παγάκια

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με cool, copy space, αναζωογονητικός

Χρησιμεύουν κυρίως ως sex toy, για να χρησιμοποιήσεις με τον παρτενέρ σου στα προκαταρκτικά, αλλά μπορείς να τα εκμεταλλευτείς και μόνος σου. Ξεκίνα με το παγάκι από τις ρώγες και άρχισε αργά αργά να κατεβαίνεις προς τα κάτω μέχρι να φτάσεις στα γεννητικά όργανα. Επιπλέον, μπορούν να δώσουν περισσότερη ένταση στα φιλιά ή το στοματικό σεξ, αν έχεις λιώσει πρώτα ένα παγάκι στο στόμα σου. 

Βούρτσα

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αιχμηρός, βούρτσα, βουρτσίζω

Η λαβή της είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές για διείσδυση. Αρκεί να μην είναι ούτε μυτερή, ούτε πολύ σκληρή, ώστε να μην τραυματιστείς. Γενικά μία λαστιχένια λαβή είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις και λιπαντικό και προφυλακτικό. Επιπλέον, αν την θες ως παιχνίδι ερεθισμού διαφόρων σημείων σου, χρησιμοποίησε την πάνω πλευρά, αρκεί να είναι βούρτσα με τρίχες. 

Τηλέφωνο μπάνιου

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με chrome, ασημένιος, ασήμι

Από τις καλύτερες και τις πιο γνωστές επιλογές, αν θες να σού προκαλέσεις κλειτοριδικό οργασμό. Απλά άνοιξε το νερό, βάλ’ το στην πιο υψηλή πίεση και κατεύθυνέ το προς το αιδοίο σου. Προφανώς, κράτα τη θερμοκρασία στο χλιαρό προς κρύο, ώστε να μην έχεις κανένα ατύχημα. 

Κουτάλι

silver spoon on white table

Από τις πιο απλές επιλογές για κλειτοριδικό οργασμό. Απλά πάρε την κοίλη πλευρά του, ακούμπησέ την στην κλειτορίδα σου και άρχισε να το τρίβεις σε αυτήν με κυκλικές κινήσεις. Αμέσως μετά πλύν’ το και βάλ’ το στο κομοδίνο σου. Δεν θέλεις να βρεθεί κάποιος κατά λάθος να τρώει με αυτό. 

Κινητό

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με iphone, smartphone, tech

Είναι εξαιρετικά απλό να μετατρέψεις το κινητό σου σε δονητή. Απλά κατέβασε μία εφαρμογή δόνησης και θα έχεις μέχρι και επιλογές έντασης. Ωστόσο, ξεκάθαρα βρες κάτι, για να μην υπάρχει άμεση επαφή του κινητού με το σώμα σου, είτε κρατώντας τα ρούχα σου είτε βάζοντάς το μέσα σε μία κάλτσα. 

Καναπές

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αγορά ακινήτων, αδειάζω, άδειος

Σκέψου μόνο όλες τις πλευρές και τις γωνίες του. Η επαφή με την κάθε μία μπορεί να σε “φτιάξει” με διαφορετικό τρόπο, αν τριφτείς πάνω της. Απλά η πρότασή μας είναι να κρατήσεις τα εσώρουχά σου, απλά και μόνο από σεβασμό σε όποιον κάτσει στο μέλλον στον καναπέ σου. 

Μαργαριταρένιο κολιέ

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αγαλματίδιο, άγγελος, γκρο πλαν

Προφανώς, δεν έχει σημασία αν τα μαργαριτάρια είναι αληθινά, αν και ιδανικά είναι προτιμότερο να μην είναι. Πάρε το κολιέ, ρόλαρέ το, για να γίνει μία μπάλα και τοποθέτησέ το μεταξύ της κλειτορίδας σου και των χειλιών του αιδοίου σου. Άρχισε να το κουνάς κυκλικά και θα δεις να ερεθίζεσαι με πολλαπλούς τρόπους. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!