Δεν ξέρω αν η πίτσα αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής σου, αλλά θα έπρεπε. Εξάλλου, είναι από τις σταθερές χαρές αυτού του κόσμου και ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει. Εννοείται έχει μεγάλη σημασία με τι υλικά επιλέγεις να τη γεμίσεις. Όχι για εμάς, αλλά για εσένα. Γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα toppings της πίτσας σου μπορούν να μάς πουν κάποια πραγματάκια για την προσωπικότητά σου.

Κρεατικά: Ρεαλιστής

Μπορεί να είναι μπέικον, λουκάνικο, ζαμπόν, πεπερόνι, προσούτο ή οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει να είναι κρεατικό. Ακούγεται ανθυγιεινό; Ναι, αλλά αυτό ακριβώς θεωρείς ότι είναι το νόημα. Είσαι αρκετά ρεαλιστής, ώστε να σκεφτείς ότι αφού έτσι κι αλλιώς τρως ένα ανθυγιεινό φαγητό, δεν υπάρχει λόγος να κρατηθείς και να μην το “τερματίσεις”. Επίσης, είσαι αρκετά έντονος και κάπως επιθετικός άνθρωπος. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την προαγωγή, είτε ότι θα κόψεις το χέρι όποιου πάει να σου φάει το τελευταίο κομμάτι πίτσα. 

Μανιτάρια: Αυτοπεποίθηση

Δεν μιλάμε για την αυτοπεποίθηση, που μπορεί να εκληφθεί ως έπαρση. Είναι η αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που είναι περήφανος για την όποια διαφορετικότητά του, που υπερασπίζεται τα πιστεύω του και που “φωνάζει” δυνατά όλα όσα τον ξεχωρίζουν. Επιπλέον, είσαι ένας άνθρωπος αρκετά πιστός στους φίλους και την οικογένειά του. Ότι καμιά φορά γίνεσαι λίγο παράξενος δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 

Μπρόκολο: Fitness maniac

Αυτό που μαρτυρά το μπρόκολο για την προσωπικότητά σου, είναι το προφανές. Είσαι μανιακός με την υγιεινή διατροφή. Ακόμα κι όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου κάτι πιο ανθυγιεινό, το κάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις τις όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα και την υγεία σου. Επίσης, ξεκάθαρα έχεις ιδιαίτερο γούστο.

Βασιλικός: Περιπετειώδης

Σε καμία περίπτωση δεν είσαι σπιτόγατος, ενώ δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το να ξεχωρίζεις και να έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Είσαι 100% πρόθυμος να αντιμετωπίσεις κάθε νέα περιπέτεια, που έρχεται στον διάβα σου, και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκτός αυτών, μέρος της επιτυχίας σου οφείλεται στις τρομερά φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες σου. 

Ανανάς: Αμφιλεγόμενος

Είσαι ένας αρκετά αμφιλεγόμενος άνθρωπος και γι’ αυτό φταίνε οι εξίσου αμφιλεγόμενες επιλογές σου. Αυτό όχι απλά δεν σε ενοχλεί, αλλά το χαίρεσαι. Στην πραγματικότητα, εν μέρει επιλέγεις αμφιλεγόμενα πράγματα ακριβώς γιατί ευχαριστιέσαι πλήρως όλες τις αντιπαραθέσεις, που ανοίγουν εξαιτίας τους. Επιπλέον, είσαι και κάπως μονοφαγάς και ξέρεις ότι σχεδόν κανείς δεν θα προσπαθήσει να φάει από την πίτσα σου. 

Τηγανητές πατάτες: Trendsetter

Δεν σε ενδιαφέρουν ούτε τα κλασικά, ούτε αυτά που είναι τώρα τάσεις. Εξάλλου, εσύ είσαι ο άνθρωπος που δημιουργεί τις τάσεις. Από τις πιο συνηθισμένες σκηνές της ζωής σου; Κάνεις κάτι, που σχεδόν κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει, όλοι στην αρχή σε κοιτάνε περίεργα και σε κρίνουν και λίγο αργότερα τους βλέπεις να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μόνο που μέχρι να το κάνουν αυτοί, εσύ πλέον το έχεις ξεπεράσει και έχεις προχωρήσει σε κάτι καινούργιο.

Τα πάντα: Λάτρης της διασκέδασης

Σε όλους μας αρέσει να διασκεδάζουμε, αλλά εσένα είναι η μόνιμη προτεραιότητά σου. Ο λόγος που βάζεις απ’ όλα στην πίτσα σου, είναι ο ίδιος που προσπαθείς να συμπεριλαμβάνεις τα πάντα σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς σου αρέσει. Ξέρεις, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην σου αρέσει. Γι’ αυτό τολμάς συνεχώς και είσαι πάντα έτοιμος να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, αν και κάποιος φορές αυτό οδηγεί σε μία τρέλα τη ζωή σου.

Τίποτα: Λιτός

Δεν χρειάζεται όλοι να γεμίζουν την πίτσα τους με 100 υλικά. Για εσένα μία απλή μαργαρίτα είναι η ιδανική και πάντα πετυχημένη επιλογή. Πολύ απλά, είσαι άνθρωπος που ξέρει τι του αρέσει και δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Προτιμάς λίγα και ποιοτικά, παρά πολλά και μέτρια. Ωστόσο, είσαι πάντα διατεθειμένος να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!