Ο καιρός ανοίγει και αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά θα επιστρέψουμε σε μία από τις αγαπημένες μας δροσερές λατρείες. Προφανώς, μιλάμε για το παγωτό. Κι ενώ από μόνο του είναι ήδη απολαυστικότατο, δεν υπάρχει λόγος να μην προσθέσουμε σε αυτό και μερικά toppings, για να το αναβαθμίσουμε κι άλλο. Δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Άσε μας να σε βοηθήσουμε. 

Κριός: Πολύχρωμη τρούφα

Είσαι άνθρωπος έντονος και εξωστρεφής. Θες κάτι, λοιπόν, που να αποτυπώνει αυτή σου τη διάθεση και που θα κάνει τους πάντες γύρω σου να καταλαβαίνουν αμέσως πόσο ανοιχτός είσαι. 

Ταύρος: Τρούφα σοκολάτα

Θα ήσουν τουλάχιστον προσβεβλημένος, αν δεν σού δίναμε κάτι σοκολατένιο. Παράλληλα, βέβαια, δεν θα ήθελες κάτι πολύ έντονο, που θα υπερκάλυπτε το παγωτό σου και δεν θα σού επέτρεπε να εκτιμήσεις στο μέγιστο τη γεύση του. 

Δίδυμος: Καρύδα

Έχεις μπόλικη εξωστρέφεια και γι’ αυτό προτιμάς γεύσεις τροπικές, που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε beach party στην πιο εξωτική παραλία. Παράλληλα, σού αρέσει ότι η καρύδα είναι κάτι ενδιάμεσο και δεν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε γλυκό και φρούτο.

Καρκίνος: Σαντιγί 

Θες κάτι απλό και ασφαλές, που να σού θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια, αντί κάτι το εξεζητημένο. Επιπλέον, σού αρέσει ότι με το συγκεκριμένο topping έχεις το περιθώριο να μπεις στην κουζίνα σου και να το φτιάξεις στο σπίτι σου. 

Λέων: Λιωμένη σοκολάτα

Είσαι άτομο, που θέλει να ξεχωρίζει, πηγαίνοντας κάθε τι στο επόμενο επίπεδο. Η λιωμένη σοκολάτα, που θα καταλήξει να κοκαλώνει στο παγωτό σου και να τού δίνει μία εντελώς νέα υφή, θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. 

Παρθένος: Φρούτα

Η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική για εσένα και δεν την εγκαταλείπεις ούτε καν όταν απολαμβάνεις το παγωτό σου. Έτσι, τα φρούτα σε κάνουν απευθείας να αισθάνεσαι ότι τουλάχιστον, παρά τους τόνους ζάχαρης, συνεχίζεις να παίρνεις βιταμίνες.

Ζυγός: Καραμέλα

Σού αρέσει να υπάρχει ισορροπία στις γεύσεις. Θα απολαύσεις πολύ περισσότερο το παγωτό σου, αν κόντρα στην γλυκύτητα του προσθέσεις ένα πιο πικρό υλικό, όπως είναι η καραμέλα.

Σκορπιός: M&M’s

Πάρ’ το ως έναν συμβολισμό της προσωπικότητάς σου. Είσαι κι εσύ σαν τα M&M’s. Έχεις πολλά επίπεδα, που προσπαθείς να κρύψεις με το σκληρό εξωτερικό σου. Όποιος σε γνωρίζει, όμως, γρήγορα ανακαλύπτει πόσο γλυκός είσαι μέσα σου.

Τοξότης: Κομματάκια σοκολάτας

Είσαι πιθανότατα ο πιο συμπαθής του ζωδιακού, ο άνθρωπος που όλοι χαίρονται να βλέπουν και να συναντάνε. Εννοείται, λοιπόν, ότι σού προτείνουμε το topping, που η πλειοψηφία του κόσμου χαίρεται να συναντά στο παγωτό του. 

Αιγόκερως: Ξηροί καρποί

Είσαι τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου, που ακόμα και το παγωτό σού φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου. Οπότε θα λειτουργήσει ως κίνητρο για εσένα ένα topping, που θα σού χαρίσει ενέργεια για να πετύχεις όλα όσα θέλεις. 

Υδροχόος: Φυστικοβούτυρο

Δεν θα ακολουθούσες ποτέ την πεπατημένη. Ούτε καν με τα toppings του παγωτού σου. Γι’ αυτό σού προτείνουμε κάτι, που λίγοι επιλέγουν γι’ αυτόν τον σκοπό, αλλά που είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσεις. 

Ιχθύς: Γλυκά

Kinder Bueno, Twix, Lila Pause, Maltesers ή οτιδήποτε άλλο σού αρέσει. Είσαι παιδί στην ψυχή και όλα αυτά τα γλυκά θα σε ταξιδέψουν στα παιδικά σου χρόνια. Συν του ότι οι επιλογές είναι αμέτρητες και θα σού επιτρέψουν να γίνεις δημιουργικός.