Υπάρχουν κάποιες τάσεις του παρελθόντος, που γενικά δεν τρελαίνουν την πλειοψηφία του κόσμου, με τους περισσότερους να μη θέλουν την επιστροφή τους. Για παράδειγμα, μία τέτοια είναι τα χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια. Ωστόσο, καλώς ή κακώς, υπάρχουν συγχρόνως και κάποιοι διάσημοι άνθρωποι, τόσο μαγνητικοί, που μάς κάνουν να ζηλεύουμε ό,τι κι αν βάλουν πάνω τους και να βλέπουμε ως στιλάτα και ωραία, πράγματα που μερικά δευτερόλεπτα πριν δεν θέλαμε ούτε να φανταστούμε να αποκτάμε.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ξεκάθαρα η Bella Hadid. Το μοντέλο, εξάλλου, πολλάκις έχει αποδείξει πόσο μεγάλη επιρροή έχει, με outfits της να γίνονται το επίκεντρο των fashion συζητήσεων και με χτενίσματα να γίνονται τάση, μόνο αφότου αυτή τα δοκιμάσει και τα εγκρίνει. Αυτό φαίνεται ότι ίσως γίνει ξανά. Αυτή τη φορά η Hadid, ακόμα κι αν φοράει περούκα, μάς έχει κάνει να βλέπουμε με διαφορετικό μάτι το κούρεμά της. Την είδαμε σε φωτογράφιση με τσάντα Michael Kors και φόρεμα Corperni, να έχει κοντοκουρεμένα μαλλιά, αλλά και baby bangs. Ναι, τις κοντές αφέλειες, που σε κάποιους θυμίζουν τραυματικές παιδικές εμπειρίες και σε άλλους την κινηματογραφική Amelie.

Ναι ναι, και σε εμάς η επιστροφή του συγκεκριμένου κουρέματος φαντάζει κάπως τρομαχτική. Ωστόσο, φαίνεται να είναι γεγονός και το πόσο stylish δείχνουν πάνω στη Hadid, κάπως μάς παρηγορεί. Και για να μη λες ότι μόνο σε εκείνη θα έδειχναν ωραία τα baby bangs, ιδού οι αποδείξεις ότι μπορούν να αναδείξουν και πρόσωπα, που δεν ανήκουν σε top models, αλλά σε καθημερινούς ανθρώπους.