Κάθε χρόνο στα μέσα του καλοκαιριού βλέπουμε σιγά σιγά όλες τις νέες καμπάνιες των μεγάλων οίκων για τις χειμερινές συλλογές τους. Άλλη μια καμπάνια λοιπόν μόλις κυκλοφόρησε και μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό για διάφορους λόγους. Πρόκειται για την καμπάνια Fall/Winter 2023 του οίκου Versace η οποία έχει πάει το goth sexy σε άλλα επίπεδα. Την φωτογράφιση ανέλαβε το θρυλικό ντούο Mert Alas και Marcus Piggott, την καλλιτεχνική διεύθυνση επιμελήθηκε ο Ferdinando Verderi ενώ το όλο εγχείρημα είχε μέσα και την δημιουργική πινελιά της απόλυτης θεάς του οίκου, της Donatella Versace. To αποτέλεσμα; Εκπληκτικό.

Dua Lipa Is a Redhead in Her First Versace Campaign

Courtesy of Versace

Όσο για την πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, ο οίκος επέλεξε για ακόμα μια φορά μια celebrity αντί για κάποιο μοντέλο, όπως είχε κάνει και για την περσινή χειμερινή συλλογή βάζοντας στο επίκεντρο την Dua Lipa. Αυτή τη φορά η μούσα της καμπάνιας δεν είναι άλλη από την Lily James και έχουμε να πούμε πως στις εικόνες είναι αγνώριστη με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε extreme make-over, βλέπε Pamela Anderson, πόζαρε με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ από αυτό το οποίο έχει irl.

Τι εννοούμε; Η James έχει εδώ και χρόνια κρατήσει τα ίδια μαλλιά, σε ανοιχτό καστανό χρώμα λίγο κάτω από τους ώμους, χωρίς φράντζα ή αφέλειες. Για τις ανάγκες της καμπάνιας ωστόσο την βλέπουμε με κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα και κατάτι εκκεντρικό, πλην δε εξαιρετικό. Στις φωτογραφίες φαίνεται με ολόισιο κατάμαυρο μακρύ μαλλί με κοντές αφέλειες, και το κερασάκι στην τούρτα ξανθά bleached φρύδια. Και το λατρεύουμε. Η υπέροχη εκλεκτική εικόνα συμπληρώθηκε με ένα σύνολο από την χειμερινή συλλογή του οίκου, ένα μαύρο φόρεμα με ιδιότυπο κορσέ, λάτεξ μακριά γάντια και μαξιμαλιστικά κοσμήματα. Πρωταγωνιστής της καμπάνιας πέρα από την James, η εξαιρετική μαύρη δερμάτινη τσάντα με τον χαρακτηριστικό μαίανδρο του οίκου για αγκράφα. Από τις καλύτερες εικόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Δες το παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!