Αν ήδη σκέφτεσαι τι κούρεμα θα κάνεις, για να υποδεχτείς την ερχόμενη σεζόν, σού έχουμε την απάντηση. Το Sachel φαίνεται να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φετινού φθινοπώρου, ειδικά αν ψάχνεις κάτι πιο πρωτότυπο και μοντέρνο, που θα σε βοηθήσει να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. 

Τι ακριβώς είναι το Sachel; Ίσως ήδη να το έχεις μαντέψει από το όνομά του, αλλά μιλάμε για το πάντρεμα του Shag και του The Rachel. Του κουρέματος, δηλαδή, των 60s, με τα άστατα κομμένα layers, που καταλήγει σε ένα “στεφάνι” στην κορυφή των μαλλιών σου, συνδυασμένο με το απόλυτο κούρεμα των 90s, που γεννήθηκε από τη Rachel των Friends και φτάνει περίπου στο ύψος του οστού της κλείδας, με πολλά layers, από τα οποία το πιο κοντό ακουμπά περίπου το πηγούνι. Πώς ακριβώς λειτουργεί, λοιπόν, αυτός ο συνδυασμός; Ως ένα Shag, που έχει αρχίσει να μακραίνει, αλλά και που έχει πάνω του μία πιο χαλαρή και cool αίσθηση, με τον όγκο του ενός κουρέματος να συναντά την κίνηση και την αναλαφρότητα του άλλου.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις το Sachel. Εμείς σού συγκεντρώσαμε μερικούς από αυτούς, για να εμπνευστείς, αλλά και για να έχεις reference φωτογραφίες να δείξεις στον κομμωτή σου, όταν κλείσετε το επόμενο ραντεβού:

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!