Εκεί που το μοναδικό προσωπικό στυλ συναντάει το celebrity κάθεται εδώ και κάποια χρόνια η Bella Hadid, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της showbiz. Η Bella βέβαια είναι από τις ελάχιστες A-listers που το κρατούν αληθινό σε ό,τι αφορά το στυλ αφού όπως έχει πει πρόσφατα, δεν έχει στυλίστα εδώ και δυο χρόνια. Συμπέρασμα; Οποιοδήποτε από τα άψογα λουκ της έχετε θαυμάσει τον τελευταίο καιρό, είναι αποκλειστικά δικό της δημιούργημα.
Χθες λοιπόν το powerhouse μοντέλο “ξαναχτύπησε” σερβίροντάς μας άλλο ένα συγκλονιστικό street-style moment. Αυτή τη φορά βασική επιρροή φαίνεται να ήταν η Diane Keaton και το κλασσικό παλιό καλό στυλ της Νέας Υόρκης στα early ’90s.
Πιο συγκεκριμένα, η Bella φόρεσε το απόλυτο μεταβατικό ανοιξιάτικο σύνολο σε αποχρώσεις του καφέ, το οποίο συνδύασε με ένα πλατύ χαμόγελο. Επέλεξε ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι, μαζί με ένα καφέ μάλλινο γιλέκο πάνω από ένα απλό λευκό τίσερτ.
Για παπούτσι διάλεξε ένα ψηλό brogue με snake print σε αποχρώσεις της ώχρας, ενώ το λουκ απογειώθηκε με μια σειρά από χρυσά αξεσουάρ και κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένης της χρυσής αλυσιδέ ζώνης που φαίνεται να είναι vintage Dior.

To άψογο καρέ ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι καφέ οβάλ γυαλιά, τα σκούρα μπλε της νύχια, και το απαλό μακιγιάζ στο οποίο μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Από εμάς είναι ένα τεράστιο ναι, και μπράβο της. Δες το λουκ παρακάτω.