Η Δανάη Μπάρκα, η λαμπερή αυτή γυναίκα και παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”  έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί χαρούμενα γενέθλια στον αγαπημένο της “δεύτερο μπαμπά”, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και μας συγκίνησε ανάλογα. Τα λόγια της αποδεικνύουν την δύναμη της αγάπης όπως και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να σε έχει γεννήσει ένας άνθρωπος για να πάρει την θέση του γονιού στην ζωή σου.

Η Δανάη τα είπε τόσο όμορφα!

“Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια.

Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.

Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου.

Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.

Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ’ το άγχος.

Ο Χρήστος που δεν με “γέννησε” αλλά με “αναγέννησε” με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του.

Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε “μπαμπάς” αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου “δεύτερου μπαμπά” του κόσμου.

Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!

Να σε χαίρομαι φάδερ.

Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα, από πάντα”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!