Η Δανάη Μπάρκα έχει καταφέρει πολλάκις να μάς κάνει να την αγαπήσουμε, με τα μηνύματα αισιοδοξίας, που μοιράζεται μαζί μας, αλλά και με τον τρόπο που έχει μιλήσει για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο ότι πολλοί διάσημοι την επέλεξαν, για να μιλήσουν για τη δική τους αλήθεια, αλλά και ότι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ελληνικού #MeToo ξεκίνησε από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη

Τώρα, μέσα από το προσωπικό της Instagram, μάς χάρισε ένα ακόμα όμορφο μήνυμα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μάς ευχήθηκε καλή εβδομάδα με ένα story. Σε αυτό, πάνω σε μία φωτογραφία του ουρανού, έχει γράψει μερικούς στίχους από το Beautiful της Christina Aguilera, ενώ ακολούθησε ένα κείμενο, που μάς θυμίζει να μη δίνουμε σημασία σε όσους προσπαθούν να μάς ρίξουν την ψυχολογία με προσβολές και υποτιμώντας μας. 

Συγκεκριμένα, σε αυτό διαβάζουμε: “Αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας και προσπαθήσει να σάς χαλάσει την ψυχολογία ή να σάς πει πως δεν είστε ‘όμορφοι’, προσπεράστε τον. Η ομορφιά είναι παντού και κυρίως μέσα μας. Μην μαυρίσετε την ψυχή σας, επειδή κάποιος άλλος είναι προβληματικός και αρέσκεται στο να προσπαθεί να υποβαθμίζει τους γύρω του. Χαμογελάστε και πραγματοποιήστε κάθε σας όνειρο”.