Σε μια κουβέντα που είχε η Δανάη Μπάρκα με τον Χρίστο Αντωνιάδη και στην οποία εκείνος αποκάλυψε ότι άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει ότι πρέπει να χάσει κιλά για να κάνει καριέρα, μίλησε κι εκείνη τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο θέατρο εξαιτίας της εμφάνισής της.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε σκηνοθέτης, ο οποίος στην ηλικία των 22-23 ετών, της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα εξαιτίας της εικόνας της, καθώς δεν θα υπήρχε ρόλος να παίξει.

“Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς, αλλά εκ πείρας. Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν”.

«Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό, που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους”.

‘Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω” κατέληξε.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!