Κριός

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την επιτυχία, να ξέρεις ότι σήμερα είναι η καλή σου μέρα. Τραγουδάς “with a little help from my friends” και πράγματι αυτό συμβαίνει, οι φίλοι γίνονται σύμμαχοί, σε βοηθούν να γίνεις το μήλο της έριδος γιατί όλοι σε θέλουν. Άλλος για μία επαγγελματική πρόταση, άλλος για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά, η σχέση θέλει να την προσέξεις περισσότερο.

Ταύρος

Πέρασες ωραία τις ημέρες της ξεκούρασης, σήμερα χαλαρώνεις ξανά αλλά πρέπει να σηκωθείς όρθιος/όρθια και να τρέξεις γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες. Μην τις αντιμετωπίσεις τεμπέλικα, πάρε γρήγορα ρυθμό αλλιώς μετά θα έχεις ένα βουνό για να μετακινήσεις. Το τρέξιμο θα κάνει καλό και στη φυσική σου κατάσταση, θυμήσου και το νόημα της λέξης σεξ.

Δίδυμοι

Η εκδρομή συνεχίζεται. Νιώθεις σαν να είσαι ταξίδι στη Ρόδο με τους συμμαθητές σου, τραγουδάς δυνατά και κάνεις σχέδια για διασκέδαση, αυτό σε κάνει αγαπητό, παρόλο που ο κύκλος είναι στενός, εσύ ξέρεις να επικοινωνείς. Η ανεμελιά δεν είναι καλός σύμβουλος για τα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν προβληματάκια στα αισθηματικά, αλλά δεν σ’ ενδιαφέρει γιατί το μυαλό σου είναι στην πενταήμερη.

Καρκίνος

Κάνεις το σωστό και, σήμερα που είναι των Φώτων, θέλεις φωτιστείς για να ηρεμήσεις αλλά μάλλον το παρακάνεις και γίνεσαι παθητικός απέναντι στις εξελίξεις που απαιτούν πρωτοβουλίες. Μία επιπόλαια σχέση πρέπει να γίνει παρελθόν, ο δεσμός σου ξεκινά την ημέρα το ίδιο χαλαρά με εσένα, καταλήγετε σε αμοιβαία γκρίνια.

Λέων

Έχεις λίγο κουραστεί στην ψιλοαπομόνωση, επιθυμείς επαφές και πριν προλάβεις να το σκεφτείς έρχονται σωρηδόν μηνύματα με προτάσεις για έξοδο ή συζήτηση. Σε αυτό το σημείο θέλεις να ξαναπομονωθείς, γιατί έχεις δουλειά, αλλά όπως ξέρεις τρώει τον αφέντη. Είσαι αφεντικό σε κάθε είδους σχέση, έρχεται ενδιαφέρον φλερτ για ελεύθερες/ους.

Παρθένος

Δεν υπάρχει λόγος για αναστάτωση. Θέλεις σώνει και καλά να παραπονεθείς πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει. Τα οικονομικά βρίσκονται στην καλύτερη φάση των τελευταίων μηνών, έρχεται μία σημαντική γνωριμία για τους ελεύθερους, οι δεσμευμένοι ανανεώνουν την σεξουαλική τους ζωή, μην το παρακάνεις με το φαγητό και το ποτό.

Ζυγός

Έχεις δίκιο. Αρκετές φορές. Όμως μερικές φορές έχεις άδικο. Τότε γίνεσαι απότομος/η, δεν σηκώνεις κουβέντα και έτσι χάνεις στην επικοινωνία που γενικά είσαι άσσος. Κράτα τους φίλους σου, είναι απαραίτητοι, μην καλλιεργείς ένταση στα επαγγελματικά, είναι κρίμα γιατί τα πας μια χαρά. Οι ελεύθεροι έχουν μπροστά τους μία μέρα για κατακτήσεις, οι δεσμευμένοι ανανεώνονται μέσω του πάθους.

Σκορπιός

Δεν σου συμβαίνει συχνά, αλλά σήμερα ανακαλύπτεις τα καλά της απομόνωσης. Βρίσκεις το χρόνο να ξανατοποθετηθείς απέναντι στις επιθυμίες σου και να απομακρύνεις τις ψευδαισθήσεις. Παράγοντας ισορροπίας είναι η εξομάλυνση των οικονομικών, παράγοντας ανισορροπίας η τάση να δοκιμάσεις απαγορευμένους ερωτικούς καρπούς, πρόσεχε θα σε πιάσουν στα πράσα.

Τοξότης

Ένας φίλος θα έρθει απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες συμβουλές. Να τον ακούσεις, μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για να αναλάβεις μια πρωτοβουλία που θα καταλήξει σε σημαντική επιτυχία. Η μέρα προσφέρει επαγγελματικό σουξέ, έρχεται και το σχετικό χρήμα. Στα αισθηματικά όλα πάνε μια χαρά, υπάρχει φλερτ, συναίσθημα και ερωτική διάθεση.

Αιγόκερως

Σου σφυρίζουν από θαυμασμό, γιατί δεν υπάρχουν πια λόγια. Οι πρωτοβουλίες σου στα επαγγελματικά στέφονται από επιτυχία, οι αποφάσεις σου γύρω από τα οικονομικά είναι σοφές, στα αισθηματικά θα σταθούμε λίγο παραπάνω. Στο χώρο εργασίας υπάρχει ερωτική προδιάθεση, άνοιξε τα ματάκια σου. Οι δεσμευμένοι δρέπουν δάφνες για την σταθερή τους προσήλωση στην σχέση.

Υδροχόος

Κι αν δεν βρεις στο δρόμο ένα λαγοπόδαρο, μην ανησυχείς η τύχη έτσι κι αλλιώς θα σου κάνει στενή συντροφιά. Προκύπτουν αλλαγές που είναι για καλό, όχι μόνο στο παρόν αλλά και μελλοντικά. Οι ελεύθεροι είναι ωραίοι και προσελκύουν συναρπαστικές γνωριμίες, αν είσαι σε σχέση θα καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνο σήμερα τυχερός. Ιδανικά όλα και στα οικονομικά, κλείσε συμφωνίες.

Ιχθείς

Σφυρίζεις τη λήξη των μάταιων αγώνων που τόσο καιρό σε ταλαιπωρούσαν. Εμφανίζεσαι στο γήπεδο με νέα εμφάνιση και σύστημα αντιμετώπισης των αντιπάλων, για να μην πολυλογούμε θα νικήσεις. Η αλλαγή μπορεί να προκαλέσει κάποια ψυχρότητα στους υπόλοιπους συμπαίκτες, θα συνηθίσουν σιγά-σιγά. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η καχυποψία στη σχέση σου, βάλε κι αυτή στο πρόγραμμα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!