Κριός

Είχες μπροστά σου τον γόρδιο δεσμό που σε ταλαιπωρούσε και σε αυτό το διήμερο βρίσκεις τον τρόπο να τον λύσεις. Αυτομάτως όλα γίνονται πιο εύκολα, να ’τη πετιέται η διορατικότητα σου και τα βουνά γίνονται πεδιάδες. Στο βάθος υπάρχει φουρτουνιασμένη θάλασσα γιατί διεκδικείς με πάθος ότι σου ανήκει, αδιαφορώντας για τα ναυάγια που θα προκληθούν στην ετοιμόρροπες σχέσεις. Στο λιμάνι σε περιμένει ένα νέο, στέρεο και φτιαγμένο στα μέτρα σου καραβάκι.


Ταύρος
Η Αφροδίτη στέκεται απέναντι σου και σε βοηθάει να μαλακώσεις, να πλησιάσεις παλιούς φίλους, να κάνεις μία νέα αρχή. Επανέρχεται η παλιά σου ικανότητα να προγραμματίζεις το επόμενο βήμα και σύντομα θα τρέξεις προς άγνωστη κατεύθυνση. Στον τερματισμό σε περιμένει μία αγκαλιά, η ασφάλεια που θα νιώσεις σε βάζει σε σκέψεις. Μήπως ήρθε η ώρα για μεγάλες αποφάσεις; Μην αγοράσεις δαχτυλίδια με δόσεις.


Δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο θα φυσάει, αλλά εσύ θα μείνεις σταθερός/η στο έδαφος, τελείωσε η εποχή που ήσουν φτερό στον άνεμο. Επιστρέφει ο μεθοδικός εαυτός σου, οργανώνεσαι, νικάς και, επειδή έχεις αποχωριστεί την παλιά έπαρση, είσαι και μετριόφρων! Οι ικανότητές σου λειτουργούν σαν μαγνήτης, γύρω σου μαζεύονται και κάποιοι που δεν χρειάζεσαι. Θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Μη μασάς.


Καρκίνος
Διάβασες ότι ο Κλούνεΐ δώρισε 14 εκατομμύρια στους φίλους του; Το ίδιο γενναιόδωρος νιώθεις κι εσύ, επιθυμείς να κάνεις ευτυχισμένους γνωστούς και αγνώστους, το μόνο που σου λείπει είναι τα 14 εκατομμύρια. Μην τα προσδοκάς από τα τυχερά παιχνίδια, σε περιμένει κουβάς. Μπορείς όμως να βάλεις την φαντασία σου να λειτουργήσει, δώρο είναι και ένα τηλεφώνημα, μια ζωγραφιά, τα ξύλα στο τζάκι.


Λέων
The lion sleeps tonight και αυτό δεν είναι κακό. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό στέλνει για ύπνο την ένταση και την βιασύνη σου, έλα όμως που χαμηλώνει και την ενέργεια σου. Σε αυτό χρειάζεται να παρέμβεις, δεν μπορεί να περάσεις το Σαββατοκύριακο κοιτώντας το ταβάνι, δείξε τον ήρεμο εαυτό σου στους υπόλοιπους. Θα χαρούν γιατί το τελευταίο διάστημα σε έβλεπαν στην τσίτα και ανησυχούσαν. Νιαούρισε, είναι λιγότερο φοβιστικό από τον βρυχηθμό.


Παρθένος
Η μηχανή πήρε μπροστά και ξεκινάει το ταξίδι προς την επιτυχία που τόσο καιρό προγραμμάτιζες. Έχεις ελέγξει τις διαδρομές, τις καιρικές συνθήκες και φεύγεις μόνος, αλλά στο δρόμο θα φορτώσεις συνοδοιπόρους που εκτιμούν τα ταλέντα σου. Ανάμεσα τους και συγγενικό πρόσωπο που θεωρούσες παγερά αδιάφορο αλλά έχετε πολλά κοινά, όπως την διάθεση για εξομολογήσεις. Στην επιστροφή σε περιμένουν λογαριασμοί, άστους για αργότερα, θα γίνει ρύθμιση.


Ζυγός
Βάζεις στη ζωή σου στο rewind και μένεις έκπληκτος για τον ιδρώτα που έριξες χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα. Παίρνεις το μάθημα σου και προχωράς αργά, χωρίς να αγκομαχάς. Θα φτάσεις έτσι στο στόχο χωρίς να έχεις εξαντληθεί και με την ψευδαίσθηση ότι έχεις δυνάμεις για την επόμενη πίστα. Μην τον παρακάνεις γιατί πέρα από δύναμη, απαιτείται και λεπτομερειακός προγραμματισμός. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Προσοχή στο Κολοσσαίο του επαγγελματικού περιβάλλοντος, τα λιοντάρια ακονίζουν δόντια.


Σκορπιός
Αυτό το διήμερο είσαι ο Αλαντίν και το τζίνι δεν περιορίζει την γενναιοδωρία του στην εκπλήρωση μόλις τριών επιθυμιών. Το ιπτάμενο χαλί σε βοηθάει να δεις τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία, να προσγειωθείς σ’ αυτούς που σε αγαπάνε, να ανακαλύψεις ότι σε κάποιο μπαλκόνι σε περιμένει κάποιος για να κάνετε ντουέτο. Μάθε τους στίχους  του “A Whole New World”.Τοξότης
Μόλις ξυπνήσεις, μη σηκωθείς από το κρεβάτι. Είναι μια ιδανική περίοδος για να σκεφτείς ποιος είσαι και που πας. Τόσο καιρό το απέφευγες και δεν είχες δίκιο. Τα έχεις καταφέρει καλά, χρειάζονται μόνο κάποιες μικροδιορθώσεις στην ακοή. Άκου τους ψιθύρους που σε αφορούν, την διαίσθηση σου και το θυροτηλέφωνο. Ο courier φέρνει την επιταγή που είχες ξεγράψει.


Αιγόκερως

Μπήκες στο weekend κάπως βαριεστημένα, αλλά ξαφνικά σου έρχεται η επιθυμία να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ανάβουν τα λαμπάκια της γοητείας σου, χτυπούν τα κουδουνάκια της καλοσύνης σου, βγάζεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τους φίλους στο πλευρό σου. Άφησε τους να πουν κι αυτοί χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δεν χρειάζεται κάθε φορά να τους περνάς από κόσκινο.


Υδροχόος

Για το διήμερο έχει προγραμματιστεί η βράβευση των  πιο ικανών  και σε περιμένουν πολλά μετάλλια. Σε επαινούν στον εργασιακό χώρο, σε θαυμάζει η οικογένεια, παράγοντες της δημόσιας ζωής επιθυμούν να ανταλλάξετε σκέψεις. Μην σνομπάρεις κανένα, ιδιαιτέρως αν είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Μπορείς να παραγγείλεις πετρέλαιό, έχεις κάνει τα κουμάντα σου στα οικονομικά.


Ιχθείς

Μην το φέρνεις λάου-λάου, αν έχεις κάτι να πεις, πες το να τελειώνουμε! Οι στρατηγικές και οι ρόλοι είναι για το Big Brother και το Bachelor, εσύ είσαι πιο σοβαρός. Πατάς επομένως το off και ξαναγίνεσαι ο ειλικρινής, αυθόρμητος, επιτυχημένος, γενναιόδωρος και δημιουργικός τύπος όπου όλοι συμπαθούν. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον να δείξει ότι δεν είναι μόνο συμπάθεια αυτό που νιώθει.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!