Η τελευταία σεζόν του Sex Education που είδαμε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021 και μας μετέφερε με έναν πραγματικά γλαφυρό τρόπο τις ερωτικές περιπέτειες των ηρώων του, είτε εφήβων, είτε ενήλικων. Μας μίλησε επίσης για θέματα φιλίας, γονιμότητας και non-binary εμπειριών. Ήταν πραγματικά απολαυστική σειρά και είναι φυσικό να περιμένουμε να δούμε την συνέχειά της και τον τρόπο με τον οποίο οι ήρωες θα διαχειριστούν τα θέματά τους.

Η 4η σεζόν πήρε την επίσημη έγκριση για να γυριστεί τον προηγούμενο Σεπτέμβρη και οι φανς ανυπομονούν να μάθουν ποιοι από τους βασικούς τουλάχιστον συντελεστές θα εμφανιστούν σε αυτήν.

Οι ηθοποιοί που τους έχουν ενσαρκώσει δεν έχουν μείνει άπραγοι στο μεταξύ. Ο  Asa Butterfield (Otis) πρωταγωνίστησε στο θρίλερ του Netflix, Choose Or Die, ενώ η Emma Mackey (Maeve) θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Barbie της Greta Gerwig, μαζί με την Margot Robbie με την οποία μοιάζουν υπερβολικά, ενώ η Gillian Anderson (Jean Milburn) δεν έχει σταθεί καθόλου, έπαιξε στο  The First Lady, έχει μια ακόμα συμφωνία για κάτι μεγάλο με το Netflix, ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό της podcast.

Υπάρχει φυσικά και η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia στο Sex Education, που ήταν η πρωταγωνίστρια του φετινού Bridgerton, ως Kate Sharma. Με τον νέο της αυτό ρόλο όμως έχει επωμιστεί και νέες υπευθυνότητες και όπως φαίνεται, η ηθοποιός θέλει επικεντρωθεί σε αυτόν.

Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning, η Ashley επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην νέα σεζόν του Sex Education. Είπε: “Όχι, μου το ρωτούν αυτό συνέχεια. Όχι, είμαι κορίτσι του Bridgerton τώρα.”

Είναι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψει στην 3η σεζόν της σειράς αυτής και περιμένει με χαρά να δει το πως θα εξελιχθεί η Kate στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Αν και δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν η 4η σεζόν του Sex Education θα είναι και η τελευταία, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα. Όπως είπε η υπεύθυνη της σειράς Aimee Lou Wood, ‘Πρόκειται να ολοκληρωθεί, κάτι που είναι μάλλον λυπηρό, νομίζω όμως ότι θα πρέπει να σταματάς έγκαιρα και όχι να περιμένεις ώσπου να πει ο κόσμος “πραγματικά θα ήθελα να σταματούσαν τώρα”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!