Πρακτικά δεν πιστεύαμε ότι ποτέ θα δούμε τους κόσμους του Bridgerton και του Euphoria να συναντιούνται μεταξύ τους. Τόσο γιατί είναι σε άλλες πλατφόρμες, όσο και γιατί οι πλοκές τους τοποθετούνται σε εντελώς διαφορετικές εποχές. Ωστόσο, η Simone Ashley και ο Jacob Elordi μάς χάρισαν ένα crossover επεισόδιο στην πραγματική ζωή. 

Οι δύο ηθοποιοί εντοπίστηκαν μαζί στο Μονακό, με αφορμή το Formula 1 Monaco Grand Prix, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου. Οι δυο τους φάνηκε να είναι όλη την ώρα μαζί, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ίσως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Μάλιστα, πολλών οι υποψίες έγιναν ακόμα μεγαλύτερες, αφότου κυκλοφόρησε απόσπασμα από το Sky Sports, όπου ο σχολιαστής Martin Brundle τούς πλησίασε σε live μετάδοση, για να τούς πάρει συνέντευξη, και εκείνοι αρνήθηκαν και γύρισαν την πλάτη στην κάμερα με έναν αρκετά αμήχανο τρόπο. 

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο να μαρτυρά ότι οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από φίλοι ή και απλά από άτομα, που γνωρίστηκαν εκεί και έκαναν παρέα για τη μέρα του Grand Prix. Δεν ήταν καν οι μόνοι διάσημοι εκεί, αφού μεταξύ άλλων είδαμε και τη Ciara και την Naomi Campbell. Παράλληλα, φωτογραφήθηκαν και βρέθηκαν στο event της TAG Heuer για τον αγώνα, για την οποία γνωρίζουμε ότι ο Elordi είναι ambassador εδώ και μερικές μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να ετοιμάζει συνεργασία μαζί της και η Ashley. Κατά τ’ άλλα, δεν θα προσποιηθούμε πως οι δυο τους δεν μάς ταιριάζουν δίπλα δίπλα και πως δεν έχουν ξεκάθαρα μπει στη λίστα των ανθρώπων, που shipάρουμε

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!