Στα όσα πέρασε η Britney Spears από τα 00s κι έπειτα, έχουμε πολλούς συνυπεύθυνους. Ένας από αυτούς είναι και ο Justin Timberlake. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι μέχρι και το 2002, οπότε και χώρισαν. Τότε, στην αρχή της σόλο καριέρας του, ο Timberlake αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να κερδίσει την εύνοια του κοινού ήταν να βγάλει την Spears την κακιά της υπόθεσης. Σε κάθε του συνέντευξη, φρόντισε να υπονοεί ότι εκείνη του ράγισε την καρδιά και τον πρόδωσε, ενώ έκανε αναφορές ακόμα και στη σεξουαλική τους ζωή. Αποκορύφωμα ήταν ξεκάθαρα το Cry me a river, με το τραγούδι να πετάει σπόντες για εκείνη και το video clip να έχει πρωταγωνίστρια, που ήταν σχεδόν σωσίας της. 

Μετά το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, που έδειξε όλη την κακομεταχείριση που έλαβε η τραγουδίστρια, αλλά και τη δικαστική της κατάθεση για το καθεστώς κηδεμονίας της, η κοινή γνώμη έβαλε στο στόχαστρο και τον Timberlake. Τότε, με μία αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, ο τραγουδιστής ζήτησε για πρώτη φορά συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Μάλιστα, όταν πλέον το δικαστήριο απομάκρυνε τον πατέρα της από την κηδεμονία, έγινε γνωστό λίγο αργότερα ότι ο τραγουδιστής προσπαθούσε να συναντηθεί διά ζώσης μαζί της, για να της ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, η τελευταία του αντίδραση δεν συνάδει με την τόσο φιλική και μετανιωμένη στάση, που πάει να μάς παρουσιάσει. 

Πριν μερικές μέρες, η Spears αποκάλυψε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, πρώτο της με τον Sam Asghari. Παπαράτσι, λοιπόν, που πέτυχε τον Timberlake στον δρόμο του ανέφερε την ανακοίνωση της πρώην του. Πριν καν προλάβει να τού κάνει ερώτηση, ο τραγουδιστής εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ -ή ίσως άλλων ουσιών- άρχισε ένα τρομερά άβολο και ανώριμο ξέσπασμα. “Σταμάτα”, “φύγε μακριά”, “με έκανε να πατάω τα πόδια μου” είναι κάποιες από τις φράσεις, που στα σίγουρα ακούμε να λέει, ενώ στο φινάλε άρχισε να κάνει περίεργες, πιθανώς ειρωνικές, κινήσεις.

Προφανώς, το βίντεο έχει γίνει πλέον viral. Όλο το Twitter τον σχολιάζει και οι περισσότεροι δεν κατανοούν γιατί ο Timberlake έπρεπε να κάνει όλο αυτό, ενώ απλά θα μπορούσε να πει ένα “Συγχαρητήρια” και να φύγει. Παράλληλα, πολλοί ανέφεραν ότι μάλλον ο τραγουδιστής δεν θέλει να μιλάει για την Spears εκτός κι αν αυτό βοηθάει με κάποιον τρόπο την καριέρα του.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!